• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
babeczki specjalna porcja dla dzisiaj testujących :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Aelreda
a ktorego spodziewasz sie @ ? i ilo dniowe masz cykle?

Maran-atha sadze ze fluidki podzialaja i bedziemy mialy nowe ciezaroweczki
banana_smiley_7.gif

Aelreda
a ktorego spodziewasz sie @ ? i ilo dniowe masz cykle?

Maran-atha sadze ze fluidki podzialaja i bedziemy mialy nowe ciezaroweczki
banana_smiley_7.gif

Edytko @ spodziewam się rozpoczęcia maksymalnie do 23 stycznia. Cykle nie są regularne, ale odstępy nie są aż takie strasznie duże, wahają się między 26 a 33 dn. Średnio wychodzi 30 dni. Kiedyś moje cykle miały 28 dni, ale od kiedy kokoszę się z moim wszystko się wywróciło do góry nogami, dosłownie od naszego pierwszego razu. I wtedy gdy czekałam już na swój pierwszy okres kiedy jestem z moim facetem, spóźnił się o 5 dni. Także od tamtego momentu cykle żyją własnym życiem :)

Edytko @ spodziewam się rozpoczęcia maksymalnie do 23 stycznia. Cykle nie są regularne, ale odstępy nie są aż takie strasznie duże, wahają się między 26 a 33 dn. Średnio wychodzi 30 dni. Kiedyś moje cykle miały 28 dni, ale od kiedy kokoszę się z moim wszystko się wywróciło do góry nogami, dosłownie od naszego pierwszego razu. I wtedy gdy czekałam już na swój pierwszy okres kiedy jestem z moim facetem, spóźnił się o 5 dni. Także od tamtego momentu cykle żyją własnym życiem :)

To tak jak u mnie tylko ja mam cykle 30-34 dniowe,ale to dopiero moj trzeci cykl od porodu wiec wszystko sie pewnie jeszcze normuje ;-)

zaraz zmykam spac,maly nakarmiony slodko spi wiec i ja mykam do lozeczka bo spiaca jestem
165fs373950.gif

Milej nocki :tak: papa

witam wszystkie dziewczyny czwartkowo!!!!!!!
przesyłam milion caUsków i :-)!!!!
trzymam kciuki za wszystkie testujące, czekające, oczekujące.
życzę Wam pięknego dnia i uśmiechajcie moje drogie!!!
:-D:-D:-D

pees. jadę na zakupy. niezbędnych rzeczy dłuuuuga lista. a najpotrzebniejszych jeszcze więcej. ale najważniejsze spodnie narciarskie. i odwiedziny mekki <czyt. Ikea>

Ostatnia edycja:
Cześć Spalinka ale masz super humor :-) Może zarażę się od Ciebie :-) A zakupów zazdroszczę - uwielbiam zakupy :-D Miłego buszowania po sklepach, buziaki :*:*:* :-D :-D :-D

Wpadlam tylko na chwileczke. KROLOWA i SERG &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zmykam dalej spac

Cześć kobietki :-)

Przed chwilą testowałam - dzisiaj teoretycznie 1 dzień @ która (jak na razie) nie przyszła, chociaż odkąd odstawilam tabletki, to przez te 3 cykle przychodziła w nocy z 31 na 32 dzień.
Dzisiaj właśnie 32 a ja nie czuję się w ogóle małpowo :no:

Test pokazał I kreseczkę :-( Ale temperatura za to odbiła dzisiaj w górę :tak: Mam 36,75 a przy @ spada do 36,4 ;-)

Witam dziewczynki o poranku. U mnie na teście przepiękna jedna krecha. No nic. Nawet się nie zawiodłam. Czekam teraz grzecznie na @. Jak nie przyjdzie do niedzieli to w pon jeszcze raz zatestuje. Zastanawiam się, czy to ze wczoraj przyjęłam dużo płynów (nie procentowych) mogło mieć wpływ na dzisiejszy test. Bo jakoś siku było mało żółte. :cool: Ale nic. Czekamy dalej.

Serg trzymam za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&. Tobie musi się udać.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry