• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry Kobietki :)))))

Nosz jasny gwint: sergeevna, królowa to dalej mocno zaciskam kciuki ;-)

A ja sobie dzisiaj mierzyłam zwykłym rtęciowym i mi wskazało: 37,2 hmmm.... 29dc. już mnie tak korci, ze nie wiem :-D czas na mantrę: w poniedziałek, w poniedziałek, w poniedziałek.......................

Gdzie ta Kinomanka Czarna ? :-D:-D:-D

Czy któraś wie, ile dni przed okresem spada temperatura ?

Ostatnia edycja:
reklama
chyba jeszcze kobietki sobie śpią:-), a ja buszuje po allegro i szukam kurtki na wiosnę dla mojego łobuziaka (zimową kupiłam mu we wrześniu:-)) ale mam chyba za duże wymagania bo nic nie ma prawie...

aha Spalinka - ikea to też moja mekka -zawsze wchodzę po 1 rzecz a wychodze z kilkoma:zawstydzona/y:, na szczeście mój mąż też lubi tam zakupy- aż się nie mogę doczekać lutego i najazdu na ikeę

hmm chyba wyczułam ruch maleństwa- chyba ciepłe lody z rana mu smakują:-)

Ostatnia edycja:
Heh Paulina, ja swego czasu to się uzależniłam od Allegro, i musiałam raz na zawsze z tym zerwać, zaczęłam od usunięcia konta :)))) i już mnie nie kusi, kiedyś wzięłam usiadłam z wydrukiem z banku i mi się kolana ugięły ;-) teraz poluję na wyprzedaże, chociaż te ubranka dla bąbli to mają ceny wzięte z kosmosu....

no wyprzedaże są fajne pod warunkiem, że ma się nieograniczony dostęp do fajnych sklepów- a u mnie lipa- mam do większego miasta (gorzów wlkp. ) 50 km a do poznania lekko100 km, także okazyjnie wyrabiam się na wyprzedaże:-)
a ja z allegro ostrożnie- mąż kontroluje:-)

cześć babeczki moje:-D:-D:-D:-D

ja po śniadanku poodkurzane i kolo poludnia śmigam po zakupy spożywcze..
idzie weekend trzeba sie zabezpeczyć skoro cala rodzina bedzie w domu:-p:-D:-D

SERGII,KRÓLOWA- skoro nie ma @ to nadal zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Was!!!

GUSIA- Ty to masz cierpliwość;-)ale skoro bylo malo starań to moze "pzychicznei"sobie blokujesz @...ja raz tak mialam,jak zrobilam test i wyszla I krecha od razu przyszedl @...ale z drugiej str.jak dzialaliście w owu to-&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&;-):tak::tak:

PAULINA- witaj wcinaczko lodów:-pja też dzis kupię:tak:

MADE- cześć i czolem-to tempka piękności!!
jeśli chodzi o spadek przed @ to u mnie spadlo o 1 kreske w piatek i o 1 w sobote i o 1 w ndz. i w poniedzialek @-czyli u mnie 3 dni przed@ spadlo-&&&&&&&&&&&&&&&& i za Ciebie kochana!!!!

witam nową staraczkę-powodzenia.

ściskam wszystkie i pozdrawiam mam nadzieje,ze nikogo nie pominelam teraz ..

PAULINA- ja jezdzilam do Drezdenka jak pracowalam jako przedstawiciel hand.na kosmetykach :)) i do Strzelec i do Gorzowa :))
kiedys sie umówimy na zakupy w Ikea-dzieci pojda na kulki a my kawka lub soczek i hot dogi bo tam maja pyszne :))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja kiedyś uwielbiałam siedzieć na allegro. Teraz siadam tylko przed Bożym Narodzeniem lub czyimiś urodzinami. Straciłam serce dla tego miejsca.

Co tak tu pusto... Chyba dziewczynki jeszcze śpią.

Oczy mnie pieką.

Mama ja dlatego się nie spiesze z testowaniem bo po chorobie czesto mi sie zdarza że przychodzi później, narazie tylko 4 dni spóźnienia wiec moge jeszcze poczekac, ale szczerze to mnie korci. POzdrawiam

Najgorsze to to że mąz sie nakręca że już sie udało... W sumie to mu sie nie dziwie to 8 cykl, ale nie chce aby sie rozczarował

Paulina - a daleko masz do Międzyrzecza Wlkp. ? Mam tam rodzinę i często spędzam tam wakacje )))))

mamita - kochana Ty M O J A !!!!!! Trzymaj, trzymaj, bo do moich stałych objawów doszły dzisiaj wyimaginowane mdłości :-D:-D:-D zwariuję chyba do poniedziałku.......

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry