• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mamus masz racje - zrobię sobie kakałko, może mi pomoże ... :happy: Nie chce się żalić, bo nie chce nikogo dołować ... ale ja juz nie mam sił, nie wiem czy nie znikne z BB

czesc mloda

Aha pisałyscie coś o stazach, wiec nam minie 10 lat za 9 (:-D) miesięcy !!!

Palemka - to Cię na pewno nie pocieszy, ale moja siostra starała się dwa lata, i bach! córeczka kończy w lutym 4 latka ;-) Tobie też się uda, przecież pisałaś, że jesteś przebadana, mąż też, nie ma innej opcji jak blokada psychiczna. UDA SIĘ! Zobaczysz :))))

mamita - nie mam, u mnie wszelkie testy to towar deficytowy :-D

PALEMKA- nie znikaj z bb...kurcze ..wiesz jak jest wśród znajomych..ciągle slyszysz ,ze jakos to bedzie ,ze jesteś mloda...itd my Cie tu rozumiemy i wspieramy i chcemy być z Tobą w lepszych i gorszych chwilach...
będę baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo tęsknić jak odejdziesz...nie rób mi tego.....:((

wypij kakao i wracaj sloneczko...że też mieszkamy taki kawal od siebie....

MLODAMAMA- no to i tak dobrze,ze chociaż od 8 wiercą bo moją tesciowa o miala takich co ledwo 6 wybila już dawali czadu.....

EWULA- a Ty jakie plany na dziś???:))

MADE- pytalam bo pod koniec cyklu test owu jak pokaze II kreski to moze oznaczać ciązę-ja taki eksperyment zrobilam w listopadzie i od razu wyszly II -TYLE O TYM CZYTALAM I W KONCU SPRAWDZILAM na sobie..:tak:

KOCUREK- witaj kochana,jak tam humorek ???;-)

reklama
mamita - wiem, wiem i całe szczęście, ze go nie mam ;-) moja silna wola jest wystawiana na ciężką próbę ))))))))))

Kocurek - a co Ty tak dzisiaj bez entuzjazmu ? coś się stało ?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry