mama05
prrrryy szaaaalona :))
GUSIA- wiem jak jest ,moj ma mine nie halo jak wychodze z wc i mowie ,ze @ przylazla...u nas juz rok starań i widze ,ze też juz bardzo Go to boli...
PAULINA- hahaha-to Ci powiem kiedy Go wyciągniesz...po godzinie

)bo od jakiegos czasu jest tylko godzina a potem wolają przez megafon zeby odebrać dziecko
)
MADE- trzymam kochana &&&&&&&&&&&& Ty w poniedzialek test a ja w weekend mam nadzieje owulka.
moja tempka od sześciu dni to 36,5-równa krecha-no tak to jeszcze nie mialam na wykresie..
PAULINA- hahaha-to Ci powiem kiedy Go wyciągniesz...po godzinie
MADE- trzymam kochana &&&&&&&&&&&& Ty w poniedzialek test a ja w weekend mam nadzieje owulka.
moja tempka od sześciu dni to 36,5-równa krecha-no tak to jeszcze nie mialam na wykresie..
) ale tempkę mierzę no nie za bardzo skoczyła. Był jeden dzień w ktorym było 2 kreski więcej i terez znów spadła, więc to chyba nie to;( Może pęcherzyk nie pękł bo test owu był pozytywny? Kurcze nie wiem. Z PCO to całkiem możliwe. Wolałabym żeby jednak było normalnie. Od 3 dni biore "dupka".
witaj z rana, i dziękuję za kciukasy )))))))))))))))) A Ty kiedy masz termin @ ? bo tak cicho siedzisz ;-)
***** za co ?!!!!!!!!!!!