• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
GUSIA- wiem jak jest ,moj ma mine nie halo jak wychodze z wc i mowie ,ze @ przylazla...u nas juz rok starań i widze ,ze też juz bardzo Go to boli...

PAULINA- hahaha-to Ci powiem kiedy Go wyciągniesz...po godzinie :):):))bo od jakiegos czasu jest tylko godzina a potem wolają przez megafon zeby odebrać dziecko:))

MADE- trzymam kochana &&&&&&&&&&&& Ty w poniedzialek test a ja w weekend mam nadzieje owulka.

moja tempka od sześciu dni to 36,5-równa krecha-no tak to jeszcze nie mialam na wykresie..

reklama
Jestem na chwilę skarby strałam się mniej więcej nadrobić ale wczoraj to się tu działo;)

Nie było mnie wczoraj bo właśnie świętowaliliśmy z S naszą rocznicę bycia razem ;) Było kino kolacja spacer i deser w domciu;-)

seregvena i królowa nadal trzymam &&&&&&&&&&&&&& póki nie ma @ trzeba mieć nadzieje.

U mnie co prawda staranie wstrzymane ( może poza wczorajszym wieczorem:-p) ale tempkę mierzę no nie za bardzo skoczyła. Był jeden dzień w ktorym było 2 kreski więcej i terez znów spadła, więc to chyba nie to;( Może pęcherzyk nie pękł bo test owu był pozytywny? Kurcze nie wiem. Z PCO to całkiem możliwe. Wolałabym żeby jednak było normalnie. Od 3 dni biore "dupka".

Jak dziś plany?

Mama ty już poodkurzane masz? a ja sie z łóżka zwlec nie mogę. W domu mam lekko mówiąc krajobraz po bitwie
ale ze mnie

EWULA- cześc kochana!! gratuluję stażu :)) nam z Tomem 23 stycznia stuknie 12 lat-matko i córko prawie 1/3 mojego życia spędzona z Nim..ale zlecialoooo.

a co do tempki .to niby powinno być tak-skok na owu i 3 dni wyższej tempki co potwierdza owu...ale jak masz PCO to kurka moglo tak być ,ze pęchol urósl ale nie pękl ,ja tak mam bez PCO-rosnie a potem sie kurczy skubaniec...

ale mierz-bedziesz miala obraz cyklu na nastepne starania :))

dzien dobry :-)
mad,królowa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ewula,paulina - czesc !!!
mama , gusia - mój ju o nic nie pyta,bo @ zawsze przychodzi ... do wszystkiego można sie przyzwyczaić ... Na początku bawiliśmy się w testy itp i oboje wyczekiwalismy, a teraz totalna znieczulica, o sexie nie wspominam ...

DZIEŃ DOBRY ;)
ale se nie pospałam :(
znowu sąsiadom zachciewa sie wiercić eeh ;(

SERGII
3mam kciuki ;* MUSI SIE UDAĆ !;**
MADE za Ciebie tez 3mam kciuki ;**
MAMA moja KOCHANA TY ;* i jak się spało co wyspana?;)

PALEMKA- wiem kochana...u nas też juz byly takie cykle ,ze dzialania tylko w dni poldne ze 2 razy bo ledwo sie cykl zacząl a ja juz zrezygnowana bylam...także rozumiem Cie..

kakao juz wypilaś ??;-)
ściskam Cie porannie :tak:

EWULA- pewnie,ze mierz to Ci wiele pokaże-ja nawet z moimi wykresami do gina jezdzilam i razem ocenialiśmy:-D:-D

MLODAMAMA- cześć córka :):):))))no pospalam,nawet nie wiem kiedy mąż do lóżka przyszedl po tej siatce tak spalam a ja z tych co komar obudzi wiec musialam mocno spać:)
A Twoj sąsiad juz od rana wierci ????;/;/nie fajnie;/

MADE- a czy Ty masz jeszcze test owu w domku???????????????

reklama
mad - bo jestem głupia, nastawiłam się, że Castagnus mi pomoże, a juz wiem, że tak nie będzie :-(, ostatnią @ miałam 3 stycznia, po 27 dniach, więc wypada na 29, moze 30-31 jesli sie przedłuży ... Przyjdzie na pewno ! wiem to ! Jestem bezradna, nic nie moge zrobić, ten czas mnie dobija ... prawie dwa lata .............:wściekła/y: ***** za co ?!!!!!!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry