• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej dziewczynki, których jeszcze dzisiaj nie witałam.

Ja humor mam nawet niezły. Mam tylko problem bo mnie żołądek piecze aż do gardła. Muszę zaparzyć sobie czarnej herbaty to może mi przejdzie. Już dwa razy leciałam do toalety, bo myślałam, że to @ ale dalej nic. Dzisiaj od 17 pije minimalnie i jutro rano zatestuje. Mam ochotę na piwo albo dobrego drinka w weekend. Mamy wolne i chętnie z mężusiem zaszaleję. Jak będzie jednak negatywny to staranka przesuwamy a kwiecień. Będę mierzyć tempkę, badać śluz, wszystko zapisywać.

Palemka nie dołuj się tak bardzo. Nigdy nie wiesz. Nawet nie wyobrażam sobie co czujesz. U nas to jest 6 cykl i już paskudnie się czuje. Trzymaj się. Zrób laparo i działaj dalej.

reklama
MLODAMAMA- papa :*
MADE- no to juz nie kuszę ..trzymaj sie dzielnie do poniedzialku!!
no coś nasz Kocurek jakis taki nie nasz...:((

Palma my ciebie tutaj dobrze rozumiemy. Wiem że jest ci trudno ale właśnie bycie z nami na BB może pomóc Ci się wreszcie odblokować i uda się ;)

Mama no ja właśnie lece do pracy niestety. Będę wieczorkiem. Chyba musze się zastanowić nad sobą bo troche za dużo pracuje. ale już od 31.01 urlop tydzień na naukę:-D

mad - mimo wszystko mnie pocieszyłaś, przykładem Twojej sisotry :tak:

mami - dziękuję za wsparcie ... :tak:

O 13 przyjeżdża do mnie kumpela , nie widziałysmy się hoho 100 lat !!! ;-) Niestety ona tez nie ma łatwo, oni juz 3 lata staraja się o dziecko, w tym dwa razy poroniła w 5tym miesiącu, oczywiscie przyczyna nieznana ... Dawno jej nie widziałam, może teraz im się udało, oj ciekawa jestem ... mama nadzieje, że tak :happy:

hej
melduje sie i ja :)

wiecie co... pospalam do 830, budze sie , maly jeszcze spi... a pozniej znow przysnelam i juz wybudzilo mnie jego wolanie. Myslalam ze chwile spalam, bo tak jakos mnie brutalnie, zle wyrwalo, patrzena zagerek : 9h50 !!!:szok:
no to dzis bedzie wesolo wieczorem hehehe

ide po pierwsza dzis kawe :)
dzis mam zamiar sie zmusic do pracy w domu,a jutro len odpoczynek i wieczorna pielegnacja i czkeam na powrot meza :)

EWULA- milej pracy kochana;*
PALEMKA- przyjemnego spotkania:)
MADE- pa i daj znac po lekarzu :)

MARTOLINKA- cześc kochana...ja znam Laure i chyba nawet tu pisalam dziewczynom...ja juz zdeklarowalam dla Niej nasz 1% podatku....mam nadzieje,ze takich osób bedzie sporo...

śmigam na zakupy..
papa:)

Cześć Mama :-)

Martolinka ja też przeczytałam tego bloga i poznałam tą dziewczynkę.

KrólowaFal ja wciąż trzymam &&&&&&&&:-D ale, ale, czemu wstrzymujecie starania?

A dziś przyjeżdża moja przyjaciółka z Sosnowca z córeczką Zuzią miesiąc młodszą od Natalki. Ale będzie fajnie:-) Jutro dojeżdża jej mąż, będą spać u naszych przyjaciół w domku, bo my małe mieszkanko w bloku mamy. Dziś się spotkamy na spokojnie, a w sobote imprezka od popołudnia do rana :-D :-D :-D

Pszczółko pisałam już, że chce poobserwować siebie, swój organizm, odpocząć od nakręcania. Chce, żeby przytulanka znowu byly przytulankami a nie działaniem bo owu. Zaczne brać dodatkowe witaminy itd.

reklama
przeczytałam o tej małej Laurce, na pewno przekażemy 1%naszego podatku ... wicei co musze oddac 4 tys zł podatku do nazsego złodziejskiego Państwa, za to, ze sprzedałam kawałek ziemi .... ! Milion razy bardziej wolałabym przesłać na tą małą !!!

królowa - moze pisałąś , ale ja mam sklere, ile Ty masz lat kobitko ?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry