• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
JULKA witaj w naszym gronie. Nikt nas bardziej nie zrozumie jak staraczka staraczke :)
KOCUREK lol takie podejscie mi sie podoba :)))

Palemko bo mi juz odbija od obserwacji sluzu,a dopiero zaczelam staranka co to bedzie pozniej...biale myszki i te sparwy
291.gif

Jlulka witaj napisz cos o sobie,skad jestes itd...

A ja dzis nareszcie bede miec kompa, a wczoraj plakalam, ze w koncu nie bede miec dostepu do Was heh

Pewnie, że będę często tu zaglądać. Tylko z Wami mogę sobie szczerze poroamawiać na ten temat.
Ponieważ denerwuje mnie już pocieszanie mojej rodzinki, że jeszcze mam czas itp.
Mam 23 lata (fakt ze jestem jeszcze mloda), ale po stracie pierwszego dziecka dopiero tak na powaznie zaczelam o tym wszystkim myśleć.Tak czasem bywa, ze rózne sytuacje w zyciu zminiaja nasze myslenie na pewne rzeczy o 360 stopni.

Jestem z Krosna Odrzanskiego koło Zielonej Góry

JLULKA to rocznik 87 czy 88 jestes? eh nikt nas bardziej nie zrozumie, zadna rodzina, zadna kobieta ktorej od razu sie udalo zajsc w ciaze, takie gadanie na nic sie nie zdaje, tylko nas dodatkowo dobija
My tutaj sie wzajemnie wspieramy, pocieszamy... no ale nasze rozmowy nie tylko koncza sie na starankach, nieraz naprawde mozna sie posmiac :))))
A i ostrzegam ze produkcja u nas nieziemska :))))

KrólowaFal rozumiem Cię. Skoro te przytulanka już nie są przyjemne to pewnie, ze odetchnijcie troszkę a potem do dzieła :-D U nas narazie są same przyjemności z przytulanek, wiec na razie jest ok.

Pysia a ty jak sie czujesz? Kiedy testujesz? &&&&&&&&&&&

Cześć Kocurku, fajnie, że masz chwilę wytchnienia :-) A Ty jak, masz objawy? &&&&&&&&&&&

Palemko ja piernicze, ale to Państwo na nas zarabia, no nie? Ale takich cwaniaków to się nie doczepią. To tak samo, jak chcą żeby rodziło się więcej dzieci, ale na pomoc rodzina nie może liczyc.

Witaj Julka dołączaj do nas. przykro mi z powodu straty Aniołka :-( Julka, nie ważny jest wiek, a dojrzałość emocjonalna.

Cześć Edytko a ja i Twój synuś Kubuś mamy urodzinki tego samego dnia :19.03. :-)

reklama
Pysia dobrze mowi,to takie przyjazne forum jest tu naprawde przyjemnie,az sie nie chce odchodzic od monitora
29dz8zk.gif

Pszczolko o to macie wiele wspolnego
oregonian_winesmiley.gif
a pozniej
mornincoffee.gif
joke

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama