• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny mam takie pytanko.
Czy którejś z Was udało się zajśc w ciąże dzieki testom owulacyjnym.
Czy są skuteczne??
ja własnie w tym m-cu pierwszy raz je stosowalam i czekam na efekty:-)

reklama
PSZCZOLKO witaj. Mimo tego, ze na suwaczku mam 2 dni to ja poczekam 6 dni. Dzis zmienie suwaczek jak tylko kompa dopadne :))) chce czekac jak najdluzej do @ nie testowac za wczesnie. a czuje sie nijak heh.... nie no nic nie czuje tak naprawde... bardziej chyba na @ niz ciazowo.... ale nowy cykl z castagnusem ruszam i testami owu :)))
Ja tez poki co same przyjemnosci ze staranek... pierwsze przytulanie bez zabezpieczenie to myslalam dziwnie o tym ze moze bedzie dziecko, a teraz spoko loko, oby tak dalej... A Ty jak nowy cykl? mierzenie tempki?

Cześć pszczółeczko mam mikroskopijne plamienie już 3 dzień, dziś 22dc.... poza tym mam dość wysoką tempkę poranną i dziś jestem ogromnie zdziwiona, że nie jest mi zimno w sali :szok: mimo, że kaloryfery grzeją na 1/3 gwizdka....
Ale naprawdę to nic nie znaczy... reakcja psychosomatyczna i tyle....

EDYTA ja zawsze mam racje... nawet wtedy gdy jej nie mam ;D
JLULKA jakie testy znaczy sie jaka firma? nas bylo chyba z 7 testujacych owu no i teraz niektore dostaly juz @ a inne czekaja co widac na suwaczkach. Domowe laboratorium rzadzi!!!!! ;)

Dziewczyny mam takie pytanko.
Czy którejś z Was udało się zajśc w ciąże dzieki testom owulacyjnym.
Czy są skuteczne??
ja własnie w tym m-cu pierwszy raz je stosowalam i czekam na efekty:-)

Ja kiedys stosowalam ale w moim wypadku nie bylo skutku...ale inne dziewczyny stosuja i chyba sobie chwala je
A kiedy spodziewasz sie @ i ile dni trwaja twoje cykle?

Kocurku to moze cos sie szykuje;-)

JLULKA wlasnie. zalezy od przypadku - jedne sobie chwala, inne uwazaja ze strata pieniedzy. tak czy siak mi pokazal w koncu II krechy a teraz czekam... z innego watku dziewczyna rok sie starala az w koncu kupila testy i np jej pomogly bo jest w ciazy ktorys tam miesiac
Czas na kawe moje kochane. a do kawy chalwa :)

Kocurku może to plamienie implantacyjne :-D oby, oby :-)

Pysia sześć dni, wytrzymasz? Oby się udało :-) Mi z Natalką udało się zajść w ciążę w pierwszym cyklu starań, myślałam, że teraz też tak bedzie. Ale wtedy było podejście, że jak bedzie dzidzia, to będzie fajnie, ale nic na siłę, chyba jednak był taki luz psychiczny. Ja zaczynam nowy cykl: dalej obserwacja śluzu, szyjki, testy owu i dodatkowo mierzenie tempki.

Julka ja w tym cyklu używałam testów, ale znowu sie nie udało, więc działamy dalej. Powodzenia, trzymam &&&&&&&&&& żeby Tobie się udało :-)

Pysia to czekaj, też skiknę zrobić kawusie :-)

Powiem Wam szczerze ,ze nie pamietam jakiej firmy. Wiem tylko ze byl to paskowy.
A co do cykli to róznie:-( od 30-39.
Teraz owulacje miałam 19dc, tak mi wyszlo z paskow bo 17dc byla juz kreska testowa ciemniejsza, a do owulacji podobno dochodzi miedzy 24-36h po i rzeczywiscie w 19dc mialam śluz przezroczysty.Mam wiec nadzieje ze sie udalo, choc tem. mnie martwi

reklama
JLULKA wlasnie. zalezy od przypadku - jedne sobie chwala, inne uwazaja ze strata pieniedzy. tak czy siak mi pokazal w koncu II krechy a teraz czekam... z innego watku dziewczyna rok sie starala az w koncu kupila testy i np jej pomogly bo jest w ciazy ktorys tam miesiac
Czas na kawe moje kochane. a do kawy chalwa :)

Ja do
coffeebath.gif
mam ptasie mleczko
Vishenka_09.gif
mniam :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry