• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Julka nie martw się na zapas. Podobno moze na chwilę spaść jak sie dzidzia zagnieżdża, ale to dziewczyny lepiej Ci powiedzą bo ja dopiero zaczne mierzyć tempkę więc laik jestem w tych sprawach.

reklama
Powiem Wam szczerze ,ze nie pamietam jakiej firmy. Wiem tylko ze byl to paskowy.
A co do cykli to róznie:-( od 30-39.
Teraz owulacje miałam 19dc, tak mi wyszlo z paskow bo 17dc byla juz kreska testowa ciemniejsza, a do owulacji podobno dochodzi miedzy 24-36h po i rzeczywiscie w 19dc mialam śluz przezroczysty.Mam wiec nadzieje ze sie udalo, choc tem. mnie martwi

A czemu cie martwi? niska tempke masz ? ktory dzien cyklu masz dzisiaj?

PSZCZOLKA Wytrzymam jakos ;) O kurde pierwszy cykl z Natalcia? a teraz ktory? ja w tym nowym cyklu castagnus, testy, sluz i tempka chyba, ze z tym ostatnim znow zawale. masz ta kawe juz?
JLULKA mi tez w 17d.c wyszly dwie krechy ale ta tempka moja bez rewelki
EDYTA ale mi slodko ho ho

jestem!

witam nowe forumowiczki :)
ja dzis od rana w pizamie ogarnialam mieszkanie. teraz do wanny i troche popichce.
wczoraj sluchajccie kupilam 4 kryształowe kieliszki i taki śliczny półmisek, w sumie wszystko za 10chf (kolo 30zl). normalnie pekam z dumy! :) i został mi jeszcze taki stały targ staroci do obleccenia na zupełnie drugim końcu miasta - może jutro. strasznie mi sie to podoba. byl np. do kupienia zestaw rosenthala przepiekny - 2 dzbanki, 5 talerzykow deserowych i 5 filizanek za 50chf. oni chyba nie wiedza co sprzedają! nie kupiłam, bo to były takie malusieńkie filiżanki do espresso a my nie pijamy kawy. normalnie szał! :-) Znalazłam też wybrakowany zestaw obiadowy Chodzież i talerze wyrabiane w Czechosłowacji ale na polski rynek, bo miały odręcznie wytłoczoną cenę 12 zloty. Bylo pieknie!

a dzis mam strasznie duzo roboty, wiec bede zerkac co jakis czas.

serg, królowa - test może jeszcze wyjśc jutro :>:>:>:> hcg musi przyrosnąć :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

buziole!

Ostatnia edycja:
Ja jeszcze musze sie doslodzic bo mi ciagle malo :-)
A ja we wtorek mialam sluz plodny,wiec dzialalismy,wczoraj bylo go mega duzo a dzisiaj mam braki i nie daje duzych szans ze sie udalo bo to wszystko takie tajemnicze jest :-p

maly caly czas mi ucieka musze za nim biegac
bliss.gif

reklama
JLULKA a no widzisz. a na tempce sie nie znam niestety ale nie musi byc powyzej 37 ja juz jestem nastawiona na nowy cykl
EDYTA aj slodziaki takie dzieci. ja mam w rodzinie dziewczynke prawie poltora roku ma i jest przekochana. duzo rozumie, pare slow mowi i git. ale superowa ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry