• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
EDYTKA ja pare razy mialam do pilnowania u siebie ta mala i tyle wniosla pozytywnego zamieszania ze az mi smutno bylo jak ja brali z powrotem. wszedzie jej pelno bylo !!! przeurocza :) dzieci w tym wieku sa chyba najfajniejsze jak chodza pierwsze slowa i w ogole... wszystko cieszy
JLULKA damy rade... nu tak praktyka mistrza czyni :)
PSZCZOLKA wr mam nadzieje, ze bedziesz miec chwilke na kawusie w koncu :)
KOCUREK jak tam test napisany?

Libby - Kocie :) bardzo się cieszę, że Ci się udało! nawet endo jest do pokonania! yeah!

a ja wczoraj zasnelam na kanapie, obudził mnie M. rano. No i z pół zamkniętymi oczami poszłam do łóżka i kurde drugi dzien z rzędu nie mierzyłam temp. Zły POK!

Ostatnia edycja:
EDYTA01- to Tobie mialam podzikowac za stronke, jeszcze nie lapie zabardzo an tej stronce ale praktyka czyni mistrza:-)

Nie ma za co,wstyd sie przyznac ja mam trojeczke i tez jeszcze wszystkiego nie ogarniam :-D to wszystko nie na moja glowe
4fvgdaq_th.gif

Dopiero niedawno wstałam:zawstydzona/y:jejujej ale pospałam i przyleciałam sprawdzic jak tam Pszczółka i czytam, że doopa. Kochana tulaski i porcja fluidków na nastepny cykl. Oczywiście łapcie wszystko. Ja szykuje sie do Wro. Nie chce mi sie ogromniascie ale muszę. Miłego dnia kobiałki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Cholercia, no nie popisze z Wami :-(

Pysia teraz będziemy mieć piąty cykl staranek :-) nie jest źle :-) Pocieszam się tym, że Natalka jest jeszcze malutka więc mamy czas.

Wisienka no nie udało mi sie, ale jest ok :-) Przyjemnej podróży Kochana, AAaaaaa, i STO latek dla Twojego dużego łobuza :-) Doczytałam wczoraj, że jest bardzo umuzykalniony, to super :-) A perkusja, mój brat grał, i uuuuu... Nosi się dźwięk :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Wisienka no to sobie pospałaś. Zazdroszczę Ci.

Pszczółka a czemu nie możesz z nami popisać? Uparci klienci?

Mam pytanie: jak wygląda sprawa ze śluzem po zapłodnieniu? Robi się jakiś szczególny? Jakaś szczególna ilość?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry