• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dzieki Pszczółko za młodego
Królowa ja to mam ostatnio takie spanie
mama ja lece zaraz do tego wro i Pol mnie odbierze ze stacji to go naciągnę jeszcze na wyprzedaże i wydam kasę:-D A raczej poremontowe jej ostatki a potem do piatego bedziemy jeśc suchary:-D

KROLOWA krwawienia, to oczywiscie zywa krwia, a miedzy jednym i drugim krwawieniem byly jakies dwa dni chyba, ze moj sluz przybral barwe ecru z kilkoma takimi jakby niteczkami krwistymi.
Musze juz leciec do szpitala odwiedzic babcio-ciocie.

Ostatnia edycja:
KROLOWA mam bialy sluz ale to pewnie przed @ a sluz po zaplodnieniu pewnie to zalezy od przypadku ale moja najukochansza sis mowila, ze miala sporo bialego sluzu
EDYTA nie zapomnij o masce ;D
PSZCZOLKA dzieki kochana. Tez trzymam kciuki za Ciebie :) dzieci sa slodkie... az sie rozmarzylam

Pysia maska obowiazkowo:-p

cos mnie brzuszek pobolewa ale tylko czasami

T jedzie juz do domku,zaraz bede znikac bo musze jedzonko i herbatke naszykowac :-) pracuje to mu sie nalezy :-D

Ach laski zaczynam świrować. Normalnie
cry2.gif

Zmykam, żeby was nie dołować.

łOoo matko!

Pospałam sobie ja prawie do 13 (Wstyd) a tu już kilkanaście stron do nadrobienia! Oj dziewczyny nie poczekały na mnie :P

Ja posłusznie melduje brak @ i przynajmniej śluz zaprzestał nadmiernej produkcji...ehh. Dziś mi wypada 28 dzień cyklu, czyli tak jakbym miała kiedyś normalnie to dziś dostałabym @. A tu dooopa, chociaż jeszcze nie koniec dnia. Oczywiście znając moje mega wielgachne szczęście dostanę @ na wyjazd jutro.... Cóż za niesprawiedliwość!

KrólowaFal ale ty nas wcale nie dołujesz, bo i czym. po prostu pytasz i pytaj dalej Kochana :-) Ja mam nadzieje, ze jednak malutka fasolka gnieździ się u Ciebie w brzuszku.

reklama
Pszczółko a ja nie spałam, bo czasem cierpię na bezsenność. Dziś jednak wyjątkowo szybko przeminęła mi ta noc. Odprawiłam swojego do pracy z wielgachną torbą jedzenia i dopiero po 7 położyłam się spać.

A takie pytanie dla zafasolkowanych, jeśli czytają ten temat, ale również dla innych dziewczyn - wierzycie w sny? Jak np śni się wam mała kruszynka i za jakiś czas, któraś zaszła?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry