• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KROLOWA nie pierdziel, masz pytania to i odpowiadamy ile wiemy ;) Nie uciekaj nigdzie
EDYTKO lec i szykuj. ja poki co niepracujaca ale to sie zmieni

reklama
AELREDA nie sadze, zeby sny mialy wplyw. mi nieraz sie snilo dziecko i dziecka nie mam ani tez nie mam problemow bo to niby oznaczaja jak sie dziecko sni... ostatnio snilo mi sie ze urodzilam wxzesniaka malenkiego synka o kurde to by dopiero jaja jakbym teraz zaszla... chyba az zaczela bym w sny wierzyc

Mnie też się śniło ponad 2 tygodnie temu takie malutkie słabiutkie, wątłe ale strasznie roześmiane i wesołe, oczy niesamowicie uśmiechnięte o jakoś tak poruszył mnie ten sen.

Z tym śluzem u mnie jest np. tak: owu - śluz, po owu mniej śluzu a nawet 1 dzien suchoty, potem znowu śluz (bały, kremowy, budyniowaty), na 4-5 dni przed @ 2-3 dni suszy, potem znowu śluż przed samą @ no i czerwona małpa wredna. tak mniej więcej...

a dzieci w roznych wersjach i sytuacjach snily mi sie nie raz i... NIC ;-)

Ja czekam..... dzisiaj 32dc...
Koleżanka namawia mnie na zrobienie testu z krwi, ale ja chyba poczekam z tym do poniedziałku. Wczoraj zaczęły mnie piersi bolec i czuję że mam mokro, więc n dwoje babka wrózyła:-(
A co do snów to ja na koniec roku miałam sen o maleństwie, że moje nosiłam na rękach, a ono tak na mnie patrzyło wielkimi oczkami...:tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry