• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PSZCZOLKO u nas tez bedzie 5 cykl jak @ przyjdzie. To tak samo :) a ja mam bratanice 2 miesiace mlodsza od Twojej corci. pisalam Edytce jaki slodziak :)))))

reklama
KrólowaFal nio niestety klienci, a sama tu jestem bo koleżanka gdzieś sobie pszła i wrrrr....

Pysia życzę Ci, żeby jednak czwarty był ostatni, ale jak nie, to będziemy znowu razem walczyć :-D A tak czytałam, że masz takiego słodziaka. Dzieci są przeurocze, jak uczą się mówić i przekręcają słowa, i uciekają, a jak coś spsocą to przytulają się.

Hej Mamusia ja też chce kawe :-)

,pszczolka
PSZCZOLKO u nas tez bedzie 5 cykl jak @ przyjdzie. To tak samo :) a ja mam bratanice 2 miesiace mlodsza od Twojej corci. pisalam Edytce jaki slodziak :)))))

13.gif

A moj maly zrobil grubsza sprawe:-D musze zmierzyc sie z wyzwaniem
2rzukw3.gif

Mama Pszczolka to dla Was
coffeebath.gif
coffeebath.gif

Ostatnia edycja:
hej ze śluzem po zapłodnieniu to ja miałam tak, że w terminie spodziewanej @ dosłownie się `lało` ze mnie:-) i ciągle biegałam do toalety bo myślałam że to @ przylazła, ogólnie był koloru mlecznego i taki troche ciągliwy...

KROLOWA u mnie bylo go wiecej niz zwykle, wodnisty, mlecznyi a czasami zabarwiony delikatnie krwia. Tyle, ze ja mialam dwa krwawienia na samym poczatku ciazy. Nie wiedzialam jeszcze o niej, bo bylam na hormonach i wzielam je za @.

Paulina czy nazwałabyś go w konsystencji niedogotowanego budyniu? Bo ja też ciągle latam bo mi wilgotno i boję się, że to @. Moj jest koloru mleczno-leciutko brązowego. Taki ecru.

Libby ale to była taka żywa krew czy tylko jej oznaki np nitki czerwone czy brązowe plamki.

Wisienka no to sobie pospałaś. Zazdroszczę Ci.

Pszczółka a czemu nie możesz z nami popisać? Uparci klienci?

Mam pytanie: jak wygląda sprawa ze śluzem po zapłodnieniu? Robi się jakiś szczególny? Jakaś szczególna ilość?

Królowa z tego co sie naczytałam jest bardzo różnie - u niektórych potop, u niektórych nie. Dlatego ważna jest obserwacja śluzu przez kilka cykli, żeby zobaczyć jaki jest jego standardowy przebieg. I dopiero jak wiesz jak iu Ciebie wyglada to w kazdym cyklu możesz odnotować jakieś odchylenia., bo inaczej to trochę wróżenie z fusów.

WISIEŃKA- cześć,leć-zalatwiaj :))
EWYTA- dzieki :) i walcz z wezwaniem :))))))

PSZCZOLKA- zaraz sie napijemy,teraz wcinam obiadek:)

PYSIA- cześć kochana :*

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry