• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
A czy zawsze temp. ma byc powyzej 37 st. jesli zajdzie sie w ciąze??
PYSIA888 to nie jestes sama

sprawa temperatury jest bardzo indywidualna dla kazdej z nas pod wzgledem osiagania minimum i maksimum. U mnie minimum to nawet 36,03. W teorii jak temp na wykresie spada to w tym samum dniu lub następnego dnia będzie @. Ale tak jak mama napisała jej spada stopniowo. Jak sie jest w ciąży to nie spada. Może być też tak, że na jeden-dwa dni spadnie a potem się podniesie ale to bardzo rzadko.

Pysiu bo takie dzieci sa fajniutkie,ja musze biegac za malym ale mi sie to podoba:-D
Ide malemu zrobic mleczko bo juz mnie szarpie za spodnie i dopomina sie o swoje...

Wstalam, a raczej zwleklam sie z lozka. :-) Jem sniadanko i nadrabiam. KOCIE nie mialam zlych intencji z tym psychosomatyzmem.... prosilas, zeby cos powiedziec, bo zaczynasz swirowac, wiec... powiedzialam. Przykro mi, ze moglas to inaczej odebrac. Kibicuje kazdej z Was, zreszta sama o sobie mysle "staraczka". Ja walczylam o ciaze prawie 6 lat.... doskonale wiem jakie emocje temu towarzysza. Sciskam mocno :-)

EDYTA fajny artykul :)
czyli do zaplodnienia moze dojsc 5 dni przed owu i pare dni po i w czasie owu...

ojej Libby, nie wiedzialam, ze tak dlugo sie starałaś - tymbardziej GRATULACJE :)
Ja teraz lecę 18. cykl z nadzieją...
a co u Ciebie było przyczyną tak długich starań? ... jeśli można wiedzieć

Pysiu sami byliśmy w szoku, nawet wtedy płakałam bo się bałam jak to będzie, ale każdego dnai dziekuję Bogu za moje Szczęście. Kurcze, i nie mam kawy bo mi ciągle przeszkadzają.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry