• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama, aelreda : u mnie wczoraj jenda bledsza. a dzis 2 bordowe....

maz bedzie jutro poznym wieczorem.. a owulka : nie wiem ... chyba wychodiz na to ze jutro! bedzie znow chlopak :)
jakby dzis sie maz zawinal do domu to moze bylaby pola :)

reklama
Witam sie :)

U nas wszystko ok, wlasnie leze przy bb :) Dzisiaj na obiad watrobka, ktorej nie cierpie ale czego sie nie robi dla meza :sorry: Adrian z Patrykiem na placu zabaw, poszli sie pobawic a ja zostalam w domu, bo mnie plecy bola :crazy: Szkoda ze sniegu prawie nie ma bo wiadomo - najlepsza zabawa w sniegu :-D Mam nadzieje ze niedlugo wroca bo juz dlugo sa :)
Mam nadzieje ze u was tez wszystko ok.

mama, aelreda : u mnie wczoraj jenda bledsza. a dzis 2 bordowe....
JOSEPHINE- no to mamy tak samo ,ja tez wczoraj mialam ta druga bladą a dziś II mocne czyli owulka bedzie z piątku na sobote lub w sobote.
i tak myse czy dzialac dzis czy jutro [FONT=&quot]
c024.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c024.gif

MUSIA- cześć,leż jak Cie plecy bolą -chlopaki sobie poradzą-nie ma to jak spacer z tatą :)
[/FONT]

kochane moje ;) :-)
ja mykam sobie musze się ogarną i zaraz jedziemy sobie ;)
bede wieczorkiem;***

MAMA buziam Cie;*:tak: a mama i pamiętaj o siostrzyczce :)
JOSEPHINE Ciebie tez buziam ;*:tak:
AELREDA i Ciebie również buziam ;*:tak:
MUSIA i ciebie tez ściskam ;*:tak:

:-):-):-)

AELREDA nie che być nie grzeczna ale zobacz czy Cie w kuchni nie ma ;):-):-)
A idź nie odzywam się do Ciebie :P:P:P
Poszukałam się już w kuchni, naczynia też szukają się na suszarce...ehh...no ładnie wypędzają niewinnego człowieka... :P

Ide do cieplej kapieli- moze pomoze na te plecy. zw :)

Oj mnie też plecki bolą od kilku dni, tak samo jak kolana, ledwo stoję i naczynia myję.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry