Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To telefon do ręki, umów się z nią na spotkanie, pogadaj od serca i wyproś przy ewentualnym wolnym macierzyńskimMAMA ty moja kocha no to dziaaałajja chce kolejną siostrzyczke ;D
:-)
no moja szefowa jest LUDZKA ;D![]()
To telefon do ręki, umów się z nią na spotkanie, pogadaj od serca i wyproś przy ewentualnym wolnym macierzyńskim![]()
Adrian z Patrykiem na placu zabaw, poszli sie pobawic a ja zostalam w domu, bo mnie plecy bola
Szkoda ze sniegu prawie nie ma bo wiadomo - najlepsza zabawa w sniegu
Mam nadzieje ze niedlugo wroca bo juz dlugo sa JOSEPHINE- no to mamy tak samo ,ja tez wczoraj mialam ta druga bladą a dziś II mocne czyli owulka bedzie z piątku na sobote lub w sobote.mama, aelreda : u mnie wczoraj jenda bledsza. a dzis 2 bordowe....
a mama i pamiętaj o siostrzyczce 

A idź nie odzywam się do CiebieAELREDA nie che być nie grzeczna ale zobacz czy Cie w kuchni nie ma:-):-)
Ide do cieplej kapieli- moze pomoze na te plecy. zw![]()