• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama : ja tobie niestety nie poradze, bo dopieor teraz jak mi sie spieszy pierwszy raz mysle w ogole kiedy mam owulacje, robie testy
z poldusiem nie bylo w ogole myslenie o tym, bo bylo "bedzie kiedy bedzie - kiedy ma byc" ;)
ja dzis nie moge dzialac wiec nawet nie ma opcji zadania sobie tego pytania, za to jutr na 100%!
nie wiem czy wou bedzie tak jak mowisz z piatku na sobote czy z sobote, ale lepiej dzialac jutro gdyby byla wczesniej moze co?
a jak by byla w sobote to moze i z jutra jeszcze sie dziewczynka trafi i bediziemy miec dwie pole ??? ;)

mlodamamusia : buziaki i papaty!

reklama
JOSEPHINE-no wiesz -jesli testy pokazują zblizająca sie owu na 24 do 36 godzin-to jutro o tej porze moge mieć owu lub w sobote z rana:-p

a cudnie byloby mieć 2 Polunie nasze kochane...ale Marcelek tez mi sie po sercu kolacze:tak::-D:-Dkto bedzie to bedzie-byle trafić,byle sie zagniezdzilo i zdrowo roslo:tak:

no nic moce lepiej dzis podzialamy,zobaczymy czy Tomi bedzie mial ochotę:-pa pewnie bedzie mial-strój pokojówki i żaden sie nie oprze:rofl2::rofl2::rofl2:

mama : hehe! dobry stroj :)

a ja mam znowu stres ze spaniem malego: dzis do 9h50 i dzremka juz w tej cwili 2h25...
juz wypatruje objawu choroby, a wrecz mam ochote wlezc do niego i sprawdzic czy oddycha...
jezu... czy ja sie kiedys wyzbede tej fobii... :-(

Ja poproszę, chętnie zjem :D
Ale chyba sama zaraz pójdę po sałatę lodową...jestem od niej uzależniona! No i chyba kotlety sojowe też kupię :)

edyta - pod mikroskopem nie bede budowy oceniac :) ale po mokrym przejechalam morkym palcem to tak zawylo, ze az mnie uszy bolały - może jednak kryształ. W razie czego nie przepłaciłam - 2chf za sztuke tylko, wiec spoko :)

mama
- ja wczoraj mialam taki wieczor, ze normalnie piorunami rzucalam. M. sie az wycofał ;-)

mamusia - ty pracujesz na podstawie jakiej umowy? czasowej? stałej? pelen etat? pol etatu? czy to praktyki sa? jak praktyki to nie przysluguje.
a pracodawcy ja bym nie pytala... poinformowac o ciazy ale po 3 miesiacu ciazu tak ale nie pytac o szczegoly techniczne dopoki samemu sie nie wie na 100% jak byc powinno. a to jest szkolna praktyka czy co? bo ja juz nic nie rozumiem. czy praca w ramych praktyk? albo praktyki w ramach pracy?
macierzynski nalezy sie tylko jesli jest umowa o prace.

gusia - coca cola dziala - na mnie od dziecka, pamietam jak rzygalam jak kkot jak maluch, mama mnie faszerowala jakimis ziolowymi napojami a lekarz powiedzial - always coca cola :) na moja siostre tez dzialalo

a ja wlasnie wyjelam wszystko z kuchennych szafek i wszystko teraz pieknie umyte, poukladane i ful przeterminowanych dziwnych rzeczy wyrzuconych :) a w miedzyczasie udalo mi sie upiec dukanowe buleczki odchudzajace. Pyszne to nie byly ale nie mialam odruchu wyplucia, wiec super :)

teraz sie biore za lazienke i odkurzanie. potem jeszcze poprasuje. Na kolacje beda wczorajsze mielonce zapiekane w piekarniku z pomidorami, papryka i soczewica - jami! :)
a jeszcze mi sie marzy dukanowa pizza :) moze zdarze :)

buzi

klikac mi w link! :D

POK- cześć ,no juz mi troche przeszlo...teraz jem mandarynki to juz wogóle a jeszcze mi test owu wyszedl pozytywny to juz wogóle humor si

AELREDA- no salatka owocowa też bylaby si dzisiaj:))

POK- kliknelam..

pok jak zawył to pewnie kryształ, więc piękne kryształowe kieliszki dodane do kolekcji ;)

Za mną od kilku dni chodzi pizza, taka super naładowana pomidorami, cebulką, czosnkiem, tuńczykiem, kukurydzą i mnóstwem sera... mój tłuszczyk już się cieszy na tą myśl. I chyba u swojej ciotki zrobię!
A jadła któraś z was wątróbki rybne?

POK- cześć ,no juz mi troche przeszlo...teraz jem mandarynki to juz wogóle a jeszcze mi test owu wyszedl pozytywny to juz wogóle humor si

AELREDA- no salatka owocowa też bylaby si dzisiaj:))

POK- kliknelam..

Może przestańmy rozmawiać o jedzenie bo dla mnie to bardzo niebezpieczny temat...

reklama
witaj alfreda
czesc pok
mama- no to działajta , jak wyszedł pozytywny, co do koeżanki, to niestety nie udało jej się znowu zajsc w ciążę, sama mówi, że juz po mału jej się odechciewa, bo boi się koljnego poronienia ...
A ja mma takiego doła, że się nie udało, nie wiem po co się tak nakręciłam w tym cyklu, nie umiem zrozumiec, że nie wszyscy mogą mieć dzieci, po prostu nie potrafię, a już najwyższy czas :( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry