• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
AELREDA- no tez tak mysle bo co o jedzeniu mowa to ryje po szafkach w kuchni i zaraz sie podemna krzeslo zawali...

PALEMKA- jeszcze nic nie wiadomo kochana ...cykl nadal trwa wiec prosze nie smutaj sie...

MADE- kuchnia Cie wciągnela???????

MUSIA- jak tam kąpiel?????

reklama
palemko kochana! nie zalamuj sie. idz do gina, pogadaj o IUI i działaj! poza tym cykl sie jeszcze nie skonczyl, wiec nadzieja jest. spokojnie kotek! tylko nie nerwowo. Grunt to działać! Póki jeszcze jest kilka wyjść to należy z nich po kolei korzystać. Buziam!

Jestem, troche ulzylo, ale masazyk by sie przydal:-p

mama Adrian kiedys mnie namawial do kupienia stroju poojowki :-D Kapiel ok, ale skonczyla mi sie sol a kapiel bez soli to nie kapiel :) A! i mialam w lazience pajaka
p010.gif

jos czemu sie tak balas? :) Moj Patryk jak zasnie to spi po 2-3 h :tak:;-)

jos - super, że wstał, a powiedz mi jak tam Twoja waga, miałaś chyb tsh zbadac ?

mama, pok- niestety, ja się (swój organizm)znam już na pamięć !!! Ide sie ***** utopic, w kiblu się spłuczę chyba ....

Mama no widzisz, pode mną jeszcze trochę i zaczną łamać się krzesła :P
Idę na miasto, bo przez was nie mogę oderwać się od lapa!!

Kto teraz chce mnie wypędzać?

MUSIA- szczesliwy dom gdzie [FONT=&quot]
e055.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
e055.gif
[/FONT] są:))

AELREDA- to sie nazywa uzależnienie :)) [FONT=&quot]
a032.gif
[/FONT]idz na miasto :-D:-D:-D

JOS- nie denerwuj sie tak-moja Zuza tez byla śpioch nieziemski:))milego spacerku:tak:

mama To w takim razie my chyba jestesmybardzo szczesliwym domem, bo jeden pajak sie uczepil okna naszej sypialni, Adrian go zabija to przychodzi kolejny. Teraz zima to nie ma, ale w lato sie balam i nie otwieralam okna na noc...:szok:

reklama
mama To w takim razie my chyba jestesmybardzo szczesliwym domem, bo jeden pajak sie uczepil okna naszej sypialni, Adrian go zabija to przychodzi kolejny. Teraz zima to nie ma, ale w lato sie balam i nie otwieralam okna na noc...:szok:
Ja mam arachnofobię i praktycznie każdego pająka zabijam, czemu sprzeciwia się mój facet, bo twierdzi, że pająki dla domu są dobre. A ja się pytam w jaki sposób????

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry