• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Aelreda ja tez mam arachnofobie. :tak:
A teraz moje serce z rozumem sie kluci czy zjesc kolejny kawalek ciasta-niepowinnam
f030.gif

reklama
MUSIA- jedz tylko .......nie popijaj gazowanym :):):):)))))))))))

AELREDA- no pisze wlaśnie-uzaleznienie od forum:))

ja szykuje obiad dla męża i potem ....wiadomo ,skoro owulacyjny pozytywny :)))

mama nieee.... ja juz gazowanego podziekuje :)):-D Dzialajce, dzilajcie. Trzymam kciuki i przesylam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~. Wolisz na dziewczynke czy chlopca?;D

AELREDA- jutro test???nie bedziesz zla:)))umilimy Ci .

MUSIA- zawsze marzyly mi sie 2 córcie i synuś:))ale....po roku starań chce poprostu dziecko ,zdrowe i kochane:))

czy to Pola czy Marcelek już na nie czekamy ..

mąż wrocil i od razu mnie goni [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT]jakby wiedzial,ze test wyszedl pozytywny [FONT=&quot]
th_girl_haha.gif
[/FONT]

no babki jak owulacyjne pokzaują II kreski to do dzieła :)
ja zaciskam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
i posyłam cale stado radosnych fluidków bo wciąz jeszcze mogę :) choć nie wiem jak długo jeszcze...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Przepraszam ze bez slowa zniknelam ale maz wyskoczyl ze spacerkiem i wylaczyl lapka i nie mialam jak wejsc.

Mam pytanko czy w dzien owulacji moze wystepowac sluz z domieszka krwi?
Tak jak wam pisalam rano nie mialam juz sluzu a przed spacerkiem poszlam siusiu a tam duzo rozciagliwego sluzu z krwia,nigdy tak nie mialam wiec dlatego pytam...

Mama to dzialajcie dzialajcie
Vishenka_17.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry