• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzięki maran za fluidki.

Widzisz mama, ja wiem, ja czuje, w moczu czuje, że jutro będzie @ :P. Poza tym mam jutro tak zakręcony dzień, że nie chce mi się o tym już myśleć. A jak sobie pomyślę, że gdzieś między napięty grafik mam wcisnąć @ to mnie się już żyły uruchamiają na szyi.

Złośc urodzie szkodzi aelreda;-)

julka, już za późno... :P

reklama
MUSIA- 11d.c. a cykle 27 dniowe czyli w 13 d,c.owu :)
MARAN- dziekuje ,nalapalam-ide dzialac
EDYTA- ja tam mam jak mi sie zaczyna sluz plodny-to wtedy mam z domieszką krwi-tak mialam w ndz.w 7 d.c.

paaaaaaaaaaaaaaaaaa:)

Dostać mam tak jakoś d środy myślę, że do niedzieli. W moim poprzednim poście pomyłka była. Miało być 36,9-37.
Mierzone ponad 2 godziny temu. Tak z ciekawości mierzyłam. Dziwi mnie podwyższona tempka, bo ja zawsze miałam albo 36,6 albo niższą. Ja bardzo rzadko nawet mam gorączkę podczas chorób.

Ja mierze o 7rano, poniewaz powinno sie mierzyc przed wstaniem z lóżka.w ciągu dnia naturalne jest, ze temp. wzrasta a pod wieczór zaczuna znow maleć.
takze aelreda proponuje byś zaczela mierzyc temp.rano

reklama
Ja mierze o 7rano, poniewaz powinno sie mierzyc przed wstaniem z lóżka.w ciągu dnia naturalne jest, ze temp. wzrasta a pod wieczór zaczuna znow maleć.
takze aelreda proponuje byś zaczela mierzyc temp.rano

Powie Ci, że w ciągu dnia na razie nic nie robię, ostatnio śpie, odsypiam nieprzespane nocki. A mierzenie tempki to był dziś ewenement. Mimo tego jak pisałam, u mnie nawet wieczorem nie ma takich wysokich jak dla mnie temperatur, zawsze jest niższa niż ta standardowa.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry