reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
NANUSIA- a tan Femar to lek stosowany przy leczeniu raka piersi ??dobrze myśle???ile tabletek potrzebowalaś na ten cykl??
a cena masakraaa!!

SERGII- a jesli sie owulka przesunela to jest jeszcze szansa???dzialaliście tez czy już nie??
tule Cie i wierze z Tobą ,ze sie udalo !!najgorsze jak jest I krecha a @ nie ma...;/

Zgadza sie, ze Femara jest do leczenia raka piersi. Do jednego cyklu potrzebowalam 6 tabletek. Podobno sa dwie szkoly. Jedna mowi,zeby brac po 1 tabletce przez 6 dni, a druga,ze wszytskie 6 od razu

reklama
A chcecie wiedzieć co u mnie z drugim testem?

No jasne, pisz szybciutko!!!! :-D

Mama - jakaś dziewczyna na Skarbkach dała mi komentarz do wykresu cyklu, że mogłam mieć owulke dopiero w 23dc, i dokładnie w ten sam dzień były przytulanki - ale przed i po nie było żadnych, więc w razie czego - żołnieże były wypoczęte i całą armią na pewno ;-)

Dwie krechy mocne? Nie. Jedna krecha mocna tak....a druga bardzo słabiutka. Czyli tak samo jak z wczorajszym (dodam, że dwa różne testy są). Także nie wiem, co mam o tym myśleć bo czuje się lekko zdezorientowana.

Aelreda poczekaj 2 ,3 dni i zrob nastepny albo zrob bete ;-)

A mama pewnie saczy ajerkoniaka
2.gif
:-p

AELREDA- proponuje zrobic bete...najpewniejsze bedzie ...

SERGII- no to &&&&&&&&&&&&&&&& skoro tak sytuacja wygląda!!

EDYTA- jak tam u Ciebie??bo ja biore sie za odkurzanie(jednak),wstawilam juz miesko na pomidorową...i czas ubrać sie w leginsy bo w pizamie śmigam :))tak to juz daaawno nie mialam

NANUSIA- czyli kupilaś lek za 400 zl a potrzebowalaś 6 tabletek !!a to nie jest refundowany lek??matko -wspolczue kobietom ktore nie dośc ,ze mają raka to jeszcze takie ceny leków!!!!!!!!!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry