reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
EDYTA czekkaj czekaj tylko sie odsune ;):)
PALEMKA nie smutaj ! zobaczysz jeszcze przytulisz swoje upragnione maleństwo !;* uda sie na pewno ;)
Aelreda jeszcze ostatnio tez coś o pizzy wspominałaś ;) to dalej jej nie jadłaś ?;)
ja tak miałam ostatnio jak chcodziła za mną wątrobka i jak sie dosadziłam to cały talerz zjadłam ;D ';)

reklama
Na dodatek rodzina , sąsiedzi i bliscy przypominają mi o tym 24h na dobe !!! Jak tu ***** nie mieć doła !!!!!!!!!!!!!!! ??????????
Zacznij wszystkich olewać, a rodzinkę, sąsiadów i innych za przeproszeniem *******, to Twoje życie a nie ich i oni nie mają prawa rządzić się Twoimi decyzjami.
A zajdziesz na pewno, te nerwy podawane przez twoje otoczenie tak na Ciebie działa.

naga Ty nie zaczynaj znowu :wściekła/y: - jak kasa nie gra roli to MARSZ NA INSEMINACJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wtedy będzie gadka czy możesz czy nie możesz kurde no.... grrrrr....!!!

czemu mam doła - bo od dwóch lat w ciąże zajsc nie moge a jestem zdrowa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na dodatek rodzina , sąsiedzi i bliscy przypominają mi o tym 24h na dobe !!! Jak tu ***** nie mieć doła !!!!!!!!!!!!!!! ??????????

Palemko a moze sprobujcie sie przytulac od razu po skonczeniu @ az do nastepnego cyklu co 2,3 dni, nam wlasnie w taki sposob udalo sie poczac Natanka.Moze zle wyliczasz dni plodne...

Dobra na dzisiaj spadam stąd , nie chce psuć nastrojów na forum ... Niestety ktoś , kto tego nie przeżył, nigdy tego nie zrozumie ...
Miłego łikendu !!!

naga nikomu nie psujesz... no coś Ty..... czemu tak uważasz.....
:-( Przepraszam...........

Ale musisz działać dalej bo tylko w ten sposób się uda..... buziaki :)

Ostatnia edycja:
NANUSIA- czyli kupilaś lek za 400 zl a potrzebowalaś 6 tabletek !!a to nie jest refundowany lek??matko -wspolczue kobietom ktore nie dośc ,ze mają raka to jeszcze takie ceny leków!!!!!!!!!!!

Tak, dalam 400zl , bo nie mozna kupic tego leku na listki. Lek jest refundowany, ale jak sie ma wpisane,ze na choroby przewlekla i wtedy kosztuje albo 1zl albo jest za darmo, a stymulacja owulacji nie jest przewlekla choroba

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry