reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KOCUREK- nooo,to tempka super !
MADE- a u Ciebie jak temperaturka??

NANUSIA- ja myslalam o IUI b od ponad pol roku nie mialam śluzu i daltego czcialam pojść ,zeby dzieki IUI ominąc ten problem ,ale wzielam Castagnusa(lek ziolowy) i od 3 cykli mnie zalewa-w listopadzie sie udalo ,ale pozamaciczna...w tamtym cyklu nie wiem czy trafiliśmy w owulke a w tym tez byl piekny sluz ,robilam testy owulacyjne i mierze tempke i wiem ze owu byla wcz.wieczorem lub w nocy-dzialania byly w odpowiednim czasie i teraz czekam 2 tyg .na efekt :)

reklama
Edytka - bardzo bym chciała, ale zaginął nam w trakcie przeprowadzki kabelek do aparatu, i muszę jechać i kupić taki żeby pasował, a nie jest łatwo. Telefonem też nie mogę, bo nie mam kabelka ((((( a tak bym chciała się Wam pochwalić, może dzisiaj namówię mojego Pana na wyjście do sklepu, i się uda ;-)

mamita - ja dzisiaj 37,3 - rtęciowym ;-) bo tamten się zepsuł, a Microlife dopiero na poniedziałek

KOCUREK- nooo,to tempka super !
MADE- a u Ciebie jak temperaturka??

NANUSIA- ja myslalam o IUI b od ponad pol roku nie mialam śluzu i daltego czcialam pojść ,zeby dzieki IUI ominąc ten problem ,ale wzielam Castagnusa(lek ziolowy) i od 3 cykli mnie zalewa-w listopadzie sie udalo ,ale pozamaciczna...w tamtym cyklu nie wiem czy trafiliśmy w owulke a w tym tez byl piekny sluz ,robilam testy owulacyjne i mierze tempke i wiem ze owu byla wcz.wieczorem lub w nocy-dzialania byly w odpowiednim czasie i teraz czekam 2 tyg .na efekt :)

i trzymam kciuki za powodzenie

Edytka - na dole, bo tak mi mamita poleciła ;-)))) a ja się słucham mamity ! :-D

Kocurek
- no poranna, z godziny 7:00 :-D:-D aaaa... jeśli można uznać to za objaw, to znowu spać w nocy nie mogłam, już trzecia noc z rzędu )))))))

MADE- no to temperatura rewelka kochana :))czekamy no Twoje II piekne tluste krechy!!
MLODAMAMUSIA- juz Ci wysylam slonko ;)

AERLEDA- masz racje -hurtowo ślemy kciuki za Palemkę
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ja takie sloneczne wysylam Palemko :))

reklama
MADE to wyślij ktorejś z nas a ona to zgra na kompa i ci prześle i problem z głowy kochana ;*
PALEMKA łaaap &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry