reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MADE - YEAH! YEAH! YEAH!!!!! Gratulacje wariatko!!! ściskam Cie mocno z całych sił!

NANUSIA - Gratki wielkie! jak sie czujesz?

PIĘKNE WIADOMOŚCI! NO PIĘKNE PIĘKNE! CHCE SIĘ ŻYĆ!

mam nadzieje dziewczyny, ze nie wyczerpałyście limitu ciężarówek na styczeń :)

palemka - ja nie umiem pocieszac glaskaniem, wiec niestety dostaniesz w d! Wez sie kobieto w garsc i zacznij cos robic! Ja tez sie staram 1,5 roku i wiem jak to jest, wiec mnie tu nie bedziesz czarowac smutnymi oczkami. Co przez te 1,5 roku zrobilas w kierunku dzidzi? Mowisz o laparo, bo podejrzewasz niedrożne jajowody ale wlasciwie nie waidomo skad, dzialaj z glowa! Idz najpierw na hsg, a jak tam sie okaze, ze jest cos nie tak, to wtedy laparo. Idz do gina pogadaj z nim dlugo i namietnie i ustalcie etapy dzialania. A robilas badanie na wrogosc sluzu? Tych badan do zrobienia jest cała masa. Zaleca się też, żeby nasienie partnera było zbadane kilka razy - ale to gin Ci powie co ile tygodni się robi powtórkę. Przestań się mazać i dołować tylko coś rób. Wrr! I teraz się nie obrażaj, bo ja to mówię z troski o Ciebie tylko i wyłącznie! Na koniec jak już powiedziałam, co chciałam mogę Cie utulić i wysłać Ci buziola!

a czy jednak możecie kilka fluidków zachować dla mnie? ;/ i kciukasy ściskać za wyniki M.? ;-)

my dziś rano przytulańska dla przyjemności i się zależeliśmy w wyrku od 8 rano :D

teraz lecimy załatwiać milion spraw, gotowac itd.

sciskam was mocno!

reklama
KOCUREK- dzieki za wstawienie-jak cudownie oczy nacieszyć :)))))))))

MADE- jakiej to firmy test ??

POK- witaj
dla Ciebie i Pysi &&&&& będą od poniedzialku :):):))))
i dla Krolowej i Sergii też !!!

a potem dla Kocurka!!

a potem dla EdytyJosephine i dla mnie :)

Nie ma mowy o pomylce Made zafasolkowala :-D:-D

Pok
3.gif

Ostatnia edycja:
reklama
ja nie spalam cała noc normalnie oczy wielkie i nie iwem a w dzien mi sie chce ale sie nie klade bo jak sie poloze to w nocy znow bede chodzic moj sie smieje ze tak bede maila cala ciaze a ja ze wtedy go zabije,wczoraj mniepokusiło z testem ale byl jakis wadliwy bo nie wyszła zadna kreska hehe to pewnie był znak ze nie mialam testowac

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry