reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mamita - Sure check - jakiejś Szwajcarskiej, pok może będzie kojarzyć ;)))) aaa... i on jest strumieniowy, podobno z każdego moczu wykrywa ;))) ale i tak robiłam z rannego.

Kocurek - jeszcze raz, wielkie dzięki !!!! Fajnie zobaczyć swój test na monitorku :-D

reklama
No ślicznie wygląda !!!! :tak: :-) :-) Wstawić jeszcze raz????? :-p

Wiecie co...... ale się nasza pysia zdziwi hahahahah !!!!! Wczoraj my z pysią strasznie się śmiałyśmy z objawów kochanej made aż wstyd.......

Ostatnia edycja:
Jejku, ale mi się morda cieszy :-D
To niesamowite, ale to prezent dla mojego malucha ;))) 20.01.2010 skończył roczek !!!!

Kocurek - będzie numer jak sobie tak wszystkie te objawy wyśmiejemy :-D:-D:-D
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Hej Laseczki. Nie nadrobię was. U mnie dzisiaj 1 dc. @ przylazła rano. Zrodnie z obietnicą przerywamy starania i zaczynam mierzyć temp, obserwować śluz. Starania wznowimy gdzieś w kwietniu, w zależności jak się ułoży z cyklami. Na razie was opuszczę. Czytając was się zbyt nakręcam, a potem rozczarowanie boli kilka razy bardziej. Trzymam za was wszystkie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& z całej siły.

KROLOWA- tule...
życze powodzenia w obserwacjach ,mam nadziee,ze zostaniesz z nami ...ja jak teraz sie nie uda tez do maja robie przerwe..

MADE- a skąd Ty takiego testa wytrzasnelaś??? ;0

Dziękuje dziewczynki za miłe słowa ale już teraz zaczynam płakać a tego nie chce. Wyobraźcie sobie co by było później. Odezwę się za jakiś czas.

moja rodzinka wrocila ze spacerku-zziębnięci bo ednak wieje-dzieci różane aż milo-zjedliśmy pomidorowa na roagrzanie...teraz my z mężem kawka i chwila na kanapie :))):-D:-D:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry