reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mamita - no mój Pan mi kupił w aptece, przecież mi wczoraj spokoju nie chciał dać ;-)
Zresztą dzisiaj też nie byłąm taka chętna, bo sobie ten poniedziałek tak upierdziałam :-D ale mnie zmusił :-D:-D a teraz chodzi i każe sobie dziękować :-D

reklama
mamita - za to i za to, bo trochę mu nawtykałam, ze taki leniwy :-D:-D a ja zwarta i gotowa !!!

Aaaa.... i jeszcze mi się coś przypomniało, bo mówi do mnie mój Pan, tak, coby mnie przekonać do zrobienia testu: zrób ten test i ochłoń trochę :-D:-D

Ostatnia edycja:
MADE- :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2:
A w zasadzie to który to Wasz cykl starań ????

KWIATUSZEKQ- no my z męązem przeznaczyliśmy zasz 1% dla malej Laury-córki naszej forumowiczki....ale moze jest ktos kto jeszcze nie zdecydowal to pomoze.....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mamita - my już tak myśleliśmy od siedmiu miesięcy, ale dyscypliny - żadnej! w końcu od dwóch cykli wzięłam Pana w obroty, i albo tak albo wcale ! :-D no i dał się dosiąść :-D co drugi, czasami trzeci dzień ))))))

pok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja dopiero zobaczyłam Twój wpis ! :-D:-D :-D Dzięki wielkie, trzymam kciuki za Ciebie, i pamiętaj, im więcej objawów - tym lepiej :-D

made - co to za test jakis szwajcarski? tu u mnie w aptekach w zasadzie tylko clearblue jest :) a szwajcarskie to sa na pewno termometry microlife :)

dzieki za kciuki! na razie to ja tylko chce kciuki za wyniki M. :) objawow to ja mam przed @ caly wachlarz zawsze, wiec sie tym sugerowac nie będę :) ale dzięki za radę!

Królowa - tule mocno ;***

sciskam!

MADE- pierwszy raz czytam taka nazwe testu...
ja mam w pogotowiu Quick Vae i Cleareblu ktory pokazuje +albo -...ale to jeszcze 2 tygodnie..

MADE- a jak ze sluzem u Ciebie-masz czy sucho???

Ostatnia edycja:
reklama
mamita - ja też zrobiłąm wielkie oczy jak ten test zobaczyłam ;)))) ale w sumie nieważne jaki test, tylko dwie kreseczki na nim :-D To za dwa tygodnie spać nie będę, kciuki kochana ogromniaste :*

Żegnam się na razie, idę ogarnąć dom )))))
Do później

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry