reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny, właśnie zauważyłam w toalecie, że pojawiło się jakieś zaczątki krwawienia. Brzuch mnie trochę dziś bolał... :-(

reklama
AELREDA- ja we wrzesniu zrobilam test i wyszedl pozytywny ,ale ta druga kreska slaba,ale widoczna...2 dni pozniej pojechalam na bete i...0,100:-(wiec to byla ciąża biochemiczna-doszlo do zaplodnienia ,ale sie nie zagniezdzilo...beta byla w piatek(po 2 dniach spoznienia@) a @ przyszedl w poniedzialek-czyli po 5 dniach spoznienia...

masz 2 wyjscia...albo zostawić to tak jak jest i niech sie @ "rozkręci"
albo jedz do szpitala i niech zrobią usg i może dadzą leki i da sie utrzymać...

nie wiem co wiecej moge radzic........
przykro mi..

Hej kochane jestem na chwilę - bo rano doczytałam dobre wieści -
d040.gif

MADE W CIĄŻY!!!!!!!!!! Nasza radosna istotka GRATULACJE OGROOOOOMNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie wiem co jeszcze nowego słychać - ale buziaki dla wszystkich!!!!

Aelreda a kiedy test robiłaś? W którym dniu cyklu? Nie denerwuj się na razie - plamienia w ciąży mogą się zdarzyć - ale jak chcesz to jedź do szpitala. Trzymam kciuki za Ciebie!!

Test wczoraj robiłam po 12 dopiero i dziś rano czyli 30 i 31 dnia cyklu (czyli tak de facto gdyby faktycznie pojawiła się @ to byłaby spóźniona), wyszły oba z dwiema krechami ale słabymi, czyli mogę zakładać, że jest jeszcze mało hormonu.
Na razie nie mam możliwości podjechania do szpitala, bez podbitego ubezpieczenia, poza tym nie wiem czy to nie bez sensu. Wolę poczekać i zobaczyć co się stanie.

Aelreda w takim razie trzymam za Ciebie kciuki...Wiem co przeżywasz, bo niedawno miałam taką samą sytuację i wiem co to za nerwy. Ale plamienia na początku mogą być i są normalne...Czekamy razem z Tobą!

Mamuś ja muszę trochę przestać rozmawiać o staraniach bo na łeb dostaję hehe :) Ale nie mogę się powstrzymać, żeby czasem do Was nie zajrzeć. Na razie mam fazę: "RZUCAM TO WSZYSTKO W PIERONY" i dlatego mało mnie :)

LIL- oki,rozumiem :)) ale zaglądaj bo wiesz,ze my tu nie tylko o staraniach poszemy :))

MLODAMAMUSIA- byliśmy na malych zakupach,zrobilam wlasnie sernik na zimno..jutro mam 12 lat bycia razem...będzie wyżerka:):)))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry