Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mamusia, ja co chwilę wpadać będę, też tak chodzę na pół gwizdka i zebrać się do poodkurzania nie mogę.
Tak się zastanawiam nad tymi moimi testami, a może one się pomyliły? Te krechy tak słabo widać, szczególnie na dzisiejszym. Chociaż kupiłam dwa różne testy, a @ jak nie było tak nie ma.
pysia : co do prezentu to probowalam podzwiac hahaha ale maz mnie zna dobrze i jak zobaczyl ze ja zobaczylam ze to puder - pewnie mialam wypisane na twarzy przerazenie - to i tak sie szybko skapnal o co biega
pyta sie : myslisz ze moze byc niedobry?
ja : mysle ze moga byc duze szanse ze to nie moj ton hihihihihihihi
milego dnia, my zaraz zmykamy na spacer, nalesninka z nutella i goraca czekolade
wpadne pozniej o ile internet nie padnie...
#migus 2 dni temu (11:19) Witam serdecznie wszystkie staraczki za które mocno trzymam kciuki. Jestem tu nowa do lipca 2009 brałam tabletki anty yasminelle w sierpniu @ przyszła z odstawienia po 23 dnia następnie po 29, 30, 28 w grudniu @ 26 mimo iż cały czas staramy się z mężem o fasolkę tets pokazuje 1 wstrętna kreskę, cały czas jestem na foliku i wiesiołku jednak bez efektów. W tym cyklu @ powinna wystąpić 23 stycznia jednak od wczoraj dostałam dziwne plamienie dziś jest spokój jednak brzuch lekko pobolewa utrzymuje się ból przy dotyku między lewą ręka a lewą piersią czy to może oznaczać, ze coś u mnie kiełkuje i pojawiło się plamienie od zagnieżdżania