reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KOCUREK- a jk dzis u Ciebie tempka ??? :)
PALEMKA- ja dopisalam o IUI na poprzedniej stronie-edytowalam posta.

myśle tak jak Kocurek-idz na IUI i bedzie wiadoma sprawa!!!:)
jestem z Tobą i rowniez radze olać gadanie znajomych !choć ciężko-woem ,przerabialam to!

MADE- ciezaróweczko nasza where are You??? :):)

reklama
mama tempka z rana zawsze 36.8 do 37.0 ..... potem wzrasta i w dzień waha się od 37.4 do 37.6 :) ale mam też momenty spadku do 37.2 i wtedy jest mi zimno brr.. ale zaraz się podnosi :)

Tak, dalam 400zl , bo nie mozna kupic tego leku na listki. Lek jest refundowany, ale jak sie ma wpisane,ze na choroby przewlekla i wtedy kosztuje albo 1zl albo jest za darmo, a stymulacja owulacji nie jest przewlekla choroba

NANUSIA- rozumiem...
najwazniejsze,ze pomógl i pod serduszkiem rośnie dzidzia..:tak:

ale u nas dzis piekne slonko-od razu humor lepszy:-)

Palemko nikomu humoru nie psujesz,po to tu jestesmy zeby siebie wspierac
toyou.gif

Zle zrozumialas Kocurka ona zapewne chcialaby aby wszystkim sie udlo i dlatego napisala ze jesli masz kaske to mozesz sprobowac inseminacji ;-)

nanusia -gratuluję Ci z całego serca i mam pytanie za 100 punktów, jak to wyglada ta cła inseminacja, czy długo sie na to czeka itd itp, u nas w miescie w klinice bezpłodnosci kosztuje 1000 zł,a le akurat kasa w tym wypadlku nie ma najmniejszego znaczenia ... ????? Więc jest cien szansy, że może będę mogła kiedyś mieć dziecko, choć moge jeszcze miec te cholerne :przewody" niedrożne ....

czesc dziewczyny mam doła od rana, rycze jak bóbr ...

Ja poszlam do lekarza od nieplodnosci i ten sie spytal czy jestem nastawiona na ten cykl zy nastepny. J amowie,ze na ten, no to podgladanko bylo, przepisal leki stymulujace, no i za tydzien mialam zglosi sie ponownie na podglad. A ze pecherzyki nei rosly po clo, wiec IUI zostala odwolana.
Nastepna stymulacja zaczela sie 5 dni po @ i znowu po tyg podglad, leki i przez w trakcie chyba z 3 podglady, no i sutalona dala IUI, podany zostal mi zastrzyk na pekniecie pecherzykow i za dwa dni byla IUI.

Nagapalma warto sprobowac, skoro oboje jestescie zdrowi, a silami natury nie wychodzi.
U mnie byl problem z przeciwcialami przeciwplemnikowymi, wiec chodzilo o omniecie bariery sluzu. Nie nastawialam sie po IUI na sukces, ale strasznie balam sie porazki.

Palemko - kochana, nie smuć się, może masz rację, może nie zdajemy sobie w większości tu sprawy jak to jest, ale nastawienie to bardzo ważna rzecz, jeśli wszystko jest w porządku, to najważniejsza. Przecież jesteś przed @, nie skreślaj tak szybko tego cyklu ;)))) Ja bardzo wierzę, że Ci się uda, ba! jestem tego pewna !!!!!

MAMA daj mi troszke słoneczka bo ja nie mam ;(
a u mnie ziiimno ;(
kochane mykam do sklepu po nową kołderke ;D ;) :-)
BAJ :-) bede za niedługo ;**

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry