reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Aelreda poczekaj 2 ,3 dni i zrob nastepny albo zrob bete ;-)

A mama pewnie saczy ajerkoniaka
2.gif
:-p

oj MAMA MAMA ;)
a ja wznosze toast przy soczku marchcewkowo truskawkowym ;D
;)

Ostatnia edycja:
reklama
Musze przestac pic ide na odwyk,w koncu trzeba zaczac normalnie zyc :-D:-D

Mama ja to biore sie za
4u2ap3b.gif
bo moj T zaraz chce polozyc sie spac,tez wstawilam
2yy708y.gif
bo juz sie troche nazbieralo,ogolnie mam czysto ale zawsze cos jest do zrobienia...

My placilismy 650zł za IUI. Za wczesniej podgalady nie placilam nic.

nanusia -gratuluję Ci z całego serca i mam pytanie za 100 punktów, jak to wyglada ta cła inseminacja, czy długo sie na to czeka itd itp, u nas w miescie w klinice bezpłodnosci kosztuje 1000 zł,a le akurat kasa w tym wypadlku nie ma najmniejszego znaczenia ... ????? Więc jest cien szansy, że może będę mogła kiedyś mieć dziecko, choć moge jeszcze miec te cholerne :przewody" niedrożne ....

czesc dziewczyny mam doła od rana, rycze jak bóbr ...

EDYTA- ja wlasnie poodkurzalam,pranie zrobilam wczoraj jak dzieci byly w przedszkolu,Tom piszedl z Nimi na spacer ,u nas slonko-chlodno ,ale bez wiatru.
a ja wstawilam na pomodorową z ryzem i zastanawiam sie czy robić na drugie krokiety...???czy mi sie chce???

wzoraj poilam storczyki a dziś reszte kwiatów-zawsze przy sobocie podlewam-nie ma opcji ,zeby zapomniec :))

a mąż z nocki wrócil ???no tak to trzeba sie uwinąć z praca zeby mial warynki do spania :)

PALEMKA- czemu placzesz????????

ja wiem odnosnie IUI tyle ,ze wiekszość klinim wymaga zroienia badan na choroby zakazne zeby potem nie bylo ,ze chorujesz a oskarzysz ich ze Cie zarazili i jak dostarczysz wyniki to umawiasz sie na najbilzszy cykl(najlepiej stymulowany ,nawet jak masz owulke) i po kilku usg jak pecholek peknie masz podane nasienie męża bezposrednio do macicy ...potem lezakowanie 20-30 minut i do domku:)

Ostatnia edycja:
Mloda uwazaj wjezdzam z
4u2ap3b.gif

Mama ja kupuje gotowe krokiety bo mi sie ich robic nigdy nie chce :-p
A mezus wrocil,zjadl sniadanie i zaraz chrapac bedzie :-D

Palemka a co sie stalo?

Ostatnia edycja:
czemu mam doła - bo od dwóch lat w ciąże zajsc nie moge a jestem zdrowa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na dodatek rodzina , sąsiedzi i bliscy przypominają mi o tym 24h na dobe !!! Jak tu ***** nie mieć doła !!!!!!!!!!!!!!! ??????????

reklama
Wiecie co, a ja to chyba pizze dzisiaj zrobię, bo chodzi ostatnio za mną, wiecie chodzi po ulicy i woła "Zjedz mnie, zjedz mnie!".

Ja już głupawkę z rana dostałam :rofl2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry