reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewula Palemka nie moze od nas odejsc,jest nam tu potrzebna....My musimy wspierac ja,bo ona tego potrzebuje,wiem ze nie jest jej latwo ale nalezy do klanu a my sie latwo nie poddajemy....

Palemko sliczna jestes:tak:

reklama
migus gratulacje
Kocurek eee jakie tam jeżdżenie, a co Ty z tymi testami powariowalaś? Siebie nie testuje ciążowym tylko dzieci :-p:-D
Palemko
podjęłaś słuszną decyzję z tą kliniką. wiedz, że my Cię tu będziemy wspierać zawsze. Rodziną się nie przejmuj choć wiem, że to na pewno miłe nie jest - ludzie są bezczelni niestety i nie rozumieją co to znaczy niemożność zajścia w ciążę. Ja cały czas trzymam kciuki za Ciebie &&&&&&

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nagapalma - Kochana nie poddawaj się. Moja koleżanka też bardzo długo się starała i nic z tego nie wychodziło, a po krótkim leczeniu w klinice lada chwila będzie szczęśliwą mamą bliźniaków - termin ma na 10.02, ale znając możliwości bliźniaków pewnie nastapi to szybciej. I Ty kochana też się doczekasz upragnionej fasolki - musisz w to wierzyć, a jak będziesz miała chwilkę wątpliwości to zawsze możesz Nam tutaj się wyżalić. Trzymam za Ciebie mocno kciuki :blink:

Palemko gdzie jestes?

Widzisz nawet Tigunia napisala o swojej kolezance,szkoda ze mieszkamy daleko od siebie,moglybysmy tak od serca sobie porozmawiac na osobnosci i bym Ci wybila z glowy opuszczenie tego forum...

A GDZIE MAMA?

Dziewczyny pisac mi tu :-p kiedy ja mam troche wolnego czasu to was nie ma:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
PALEMKA- śliczności moje-ja nadal wierzę,że Ci sie uda,ze podolasz tym przeciwnością,że jeszcze "pokażesz"rodzinie męża......najważniejsze,ze w Nim masz wsparcie i w nas!!
N I E O D C H O D Z !!!!!!!!

Podzialacie z kliniką a tam Wam pomogą!!!

pozdrawiam wszystki babki !

Ostatnia edycja:
Witaj Mama

Widze ze doczytalas co nasz Palemka chce zrobic....przez to mam nerwa i ide na
piwko2.gif
mialam isc na odwyk ale...

reklama
JOS nie wiem gdzie te kobitki wszystkie
Ja za dlugo spalam i glowa jakby cmi i ziewam jak wariatka.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry