reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Josephine - witaj.! nie dziękuję żeby nie zapeszyć.;-)
Nagapalma - cześć.! właśnie jestem na etapie podczytywania tego, co inne mają na ten temat do powiedzenia.:blink:

reklama
witajcie kobietki,podcztuje Was juz jakis czas gratuluje tym któym sie udało:) przeżywałam to razem z Wami :) ja czekam na okres ktory ma przyjsc za 2-3 dni. to pierwszy miesiac staranek zobacze co z tego wynikło...mam mocne bole podbrzusza, śluz biały...to bedzie moja 2 ciaza...pozdrawiam

palma przytulam skarbie:-(

Tigunia napisz jak się czujesz na CLO mnie czeka taka kuracja tez mam PCO. Jeszcze się wacham bo obawiam się jak będę to znosić ale jak bedzie trzeba to trudno. Napisz jak sie czułaś w tym cyklu?

Ewula00 - od pierwszej tabletki zaczęły się nudności, zawroty głowy i uderzenia gorąca. Ale ginek mnie na to przygotował i wzięłam sobie kilka dni urlopu więc jakoś to przetrwałam. Boję się tego cyklu na podwójnej dawce :-(

Edyta01 - witaj.!

naga : a u mnie nic ciekawego, ograniam chatke, maly sie dzieki bogu bawi w swoim kacie ;) lukam na BB
pozniej obiad, drzemka a o 15 idziemy do bawialni, do dzieci. i wroce do domku ok. 18 tej dopiero
a ty jakie plany na dzis ???

Za parę dni minie rok jak siedzę no forum i około dwóch lat , jak próbuje zajść w ciążę, niestety podły los uznał, że mi się to szczęście nie należy ... Za dwa tygodnie rozpoczynam leczenie w Klinice Bezpłodności, bo takim jak ja , już nic innego nie pozostaje ... Czuje, że z tego też nic nie będzie, ale spróbuje, zebym potem nie żałowała i nie miała pretensji, że nie spróbowałam wszystkiego. Pewnie skonczy się na tym, że wydam kupe kasy i NIC ... Kwestia przyzwyczajenie.. W sumie nikt nie mówił, że będzie łatwo i przyjemnie .... Dodatkowo mam teraz jeszcze problemy rodzinne, rodzina mojego męża zupełnie nas nie wspiera, wręcz przeciwnie, dzięki nim czuję się jak jakiś "produkt uboczny" w dodatku bezpłodny, to bardzo boli i bardzo rani, spędza sen z powiek ...
Chciałąm Wam bardzo podziękować za wsparcie, na które nie jednokrotnie mogłam liczyć. Nie będę wymieniała Was dziewczyny, bo boje się, że którąś pominę, a to byłoby niesprawiedliwe. Szczególnie chciałabym podziękować naszej mamie, która we mnie wierzyła i bardzo mnie wspierała. I jednoczesnie życzę Ci Krzysiu trzeciego dzieciatka, a najlepeij bliźniaków :) Ponadto wszystkim Wam serdecznie dziękuję za wspólnie spędzony czas !!!
Dziewczyny trzymam za Was kciuki i zaciskam cały czas, wierzę, że juz nie długo będziecie po raz pierwszy a niektóre po raz kolejny mamusiami !!!

Dziękuję ...

Ostatnia edycja:
Palemko dobrze ze zdecydowalas sie na leczenie w klinice,oczywiscie ja i reszta dziewczyn bedziemy trzymac kciuki :tak:
My o Natanka staralismy sie 2 lata,kiedy myslalam ze cos jest nie tak,bach i tescior pozytywny,wiec wiem ze i Tobie sie uda ;-)

A na zdjeciu to jestes Ty ?

reklama
nagapalma Nie jestem w stanie napisać Ci kochanie ze wiem co czujesz bo ja walcze dopiero pół roku. Jednak są tu osoby również ja , które pragną cię wspierać i być przez ciebie wspierane w codziennym życiu i walce o dziecko. Bardzo dobrze ze rozpocznasz leczenie, szczegółowe badania dadzą ci nowe spojrzenie na sytuacje i nowe nadzieje. Na tym forum są dziewczyny których walka trwa jeszcze dłużej ale one również w końcu wygrywają. TO właśnie na BB możesz sobie spokojnie ponarzekać i pomarudzić i nikt ci tu nie powie ze robisz źle. Dla nas nigdy nie bedziesz zbyteczna.
Proszę tylko o jedno Kochanie zostań z nami

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry