Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jakby co czarnego kota de lux posiadam :-)
no ale może w weekend jak @ mnie nie uprzedzi a może w poniedzialek.... a własnie i nie mogę kocurka zostawić samego z testowaniem jakby co ;-)

bo zaraz wszystko na półkach się będzie trzęsło
Edytko zawzięlam się jak nie wiem...no ale może w weekend jak @ mnie nie uprzedzi a może w poniedzialek.... a własnie i nie mogę kocurka zostawić samego z testowaniem jakby co ;-)
Kocurek no to my we dwie musimy się styknąć, odprawiać czary mary i odganiać zle duchy i @ od nas![]()
Jestescie akrobatki,objawy macie,tamka wysoka,uderzenia goraca,macie zachcianki to dla mnie najlepszy dowod ze ciaza w obu wypadkach to nie wymysl 

ze mnie tez sie czasem podsmiewuja ludzie ze naiwna, ze kto ma miekkie serce ten musi miec twrada du*e... ale gdyby wszyscy mieli twarde serca i miekkie zady to co to bylo by za zycie, koegzystencja? Czary mary nie dowiary ... chodźcie wszystkie nocne mary .... chodźcie chodźcie bo jest sprawapotem będzie jakas strawa
... lecz dopiero gdy się uda - więc słuchajcie!! Sprawa taka, by od pysi i kocura precz odeszła @ ponura !!! Odejść ma daleko sobie aaaale na nie więcej niż dokładnie 9 miesięcy!!! Zrozumiano??? Do roboty!! Wszystkie duszki i niecnoty!!!
)))))))))))))))))
pysia no trza by niedługo jakiś sabat czarownic urządzić![]()
jakby co czarnego kota de lux posiadam :-)
edytko pysia ze mną idzie w zaparte !!!
Edytko zawzięlam się jak nie wiem...no ale może w weekend jak @ mnie nie uprzedzi a może w poniedzialek.... a własnie i nie mogę kocurka zostawić samego z testowaniem jakby co ;-)
Kocurek no to my we dwie musimy się styknąć, odprawiać czary mary i odganiać zle duchy i @ od nas
KOcurek w nas siła i moc, razem poczynimy cuda. Niech moc będzie z nami
wypowiedzialam te slowa i aż firanka się poruszyła
Dobra już siedzę cichobo zaraz wszystko na półkach się będzie trzęsło
![]()
Czary mary nie dowiary ... chodźcie wszystkie nocne mary .... chodźcie chodźcie bo jest sprawapotem będzie jakas strawa
... lecz dopiero gdy się uda - więc słuchajcie!! Sprawa taka, by od pysi i kocura precz odeszła @ ponura !!! Odejść ma daleko sobie aaaale na nie więcej niż dokładnie 9 miesięcy!!! Zrozumiano??? Do roboty!! Wszystkie duszki i niecnoty!!!
)))))))))))))))))

sama to wymyśliłaś?
o kurde ja rymuję
nie znam się niestety na badaniu szyjki