Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie moge zasnac.
tak was podczytuje jednym okiem ito Wy wierzycie, ze mozna plec dziecka zaplanować?
![]()

hehe pewnieja tez pieke w piatek ciasto bo chodzi za mna od dwoch dni
jej ja jestem juz tak nakrecona... nie potrafie o niczym innym myslec jak juz siedze na tym forum, i tak jak czytam o waszym testowaniu i nadziejach zastanawiam sie jak ja powiem mezowi, czy uda mi sie jakos go zaskoczyc czy po prostu nie wytrzymam i od razu mu zaczne wymachowac testem przed oczami albo jak go nie bedzie zadzwonie zaplakana
wydaje mi sie ze teraz jeszcze bardziej wyczekuje tej chwili jak przy pierwszej ciazy... nie wiem czemu ale tak czuje
Jos daj na luzik,beda dwie krechy jak nic
Asionek mi tez sie dluzy,a to dopiero jest poniedzialek
Ja w ostatniej ciazy oznajmilam mezowi ze bedzie dzidzius bedac w toalecie,zaczelam krzyczec ze jestem w ciazy,a T w tym czasie byl w wannie ,myslalam ze sie utopi![]()
nie moge zasnac.
tak was podczytuje jednym okiem ito Wy wierzycie, ze mozna plec dziecka zaplanować?
![]()
pelno bialego , mlecznego sluzu .... nie przypominam sobie zebym wczesniej przed @ tak miala stad takie niedyskretne pytanie i niesmaczny opis