reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mere od początku cyklu ;p
made ja tego nie mam, bo nie mam Cię w znajomych, a gdybym Cię miala to byś wszystko widziała co mam w profilu ;p

reklama
pysia - w 8/9 tygodniu, to już pięknie wszystko widać ;))) jejku.... rozmarzyłam się, bo jedno zdjęcie z USG mam jako tapetę w komórce ))))))))

pysia i made ja jak patrez u siebie to wasze profile wygladaja tak samo , i jedna i druga ma zakladki:-)
jeju jak ja bym tak chciala liczyc czas do wyzyty u gina... tak w ogole to musze sobie wybrac jakiegos bo od powrotu do Polski u zadnego nie bylam:-/

made ja mam wszystko to co i Ty tylko że Ty nie widzisz mojego profilu dokładnie bo nie mam Cię w znajomych ;p jakbyś mnie miala w znajomych to byś zobaczyła że mam wsio to samo co i TY
Oj dopiero będę płakać jak zobaczę dzidzię pierwszy raz. Już to widzę... a chciałam wczesniej do gina ale niestety takie ma terminy - poczekam.... :-):-):-)
Wiolka Słonko doczekasz się i Ty odliczania do wizyty u gina. A Iwcia Ci widzę dała popalić jednak w nocy - bidulko Ty. Oby miala drzemkę i obyś Ty z nią mogła się drzemnąć :)

Wiola - no dałam radę :-D my to się z komputerem nie lubimy..... on jest zbyt skomplikowany jak dla mnie, ja lubię krótko i przejrzyście ;-)

pysia - a czemu mnie nie masz w znajomych ? Nie lubisz mnie, czy co ? :-D:-D

made mieszkalismy przez 3 lata w Irlandii i wlasnie tak urodzila sie Iwonka . do Polski wrocilismy w maju 2010. jeszcze troche i bedzie rok.
pysia napewno bedzie plakac , wedlug mnie to najwspanialszy widok jaki moze zobaczyc przyszla matka....a bicie serca maluszka.... poprostu miod na moje uszy:-)
Iwce chyba zeby wychodza i daje mi popalic.... mama nadzieje ze wyrosnie z tego zanim jej sie rodzenstwo urodzi:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry