reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Asionek trzymaj mocno ;-) i nie dziekuje zeby nie zapeszyc ;-) ja za Ciebie tez mocno &&&&&&& i oby sen sie spelnil ;-)
eee...byleby sie tylko nie nakrecac, bo potem bedzie wielki smutek...

made ach mów mi tak jeszcze :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: my Ci pomożemy stworzyć albumik... co Ty na to? musisz pokazać nam swoją mordkę ;]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wiola - myślisz, że nawet mnie się uda ? :-D
A co do używania nocniczka przez Iwonkę: GRATULACJE !!!! Bystra dziewczynka ;)))))

Asionek - Ty to nikogo nie pominiesz ;)))))))) Ja pamiętam, że Ty też testujesz na dniach, i mocno kciuki zaciskam i życzę by sen proroczym się okazał..... przypomniało mi się jak tu pisałam jeszcze w cyklu, jakoś zaraz po owulce, że mi się śniło, że w ciąży jestem, tak więc ;-)

Zaraz wracam.... dam tylko małemu kaszkę i bierzemy się za album :-p

Wiolka aaa gratulacje dumna mamusiu... fajnie, że Iwonka robi kupkę na nocniczek i że mowi nowe slowa i że spiewa. Zdolniacha z niej :-):-):-)

Asionku a moze to poddenerwowanie wynika z tego ze podswidomie wiesz ze jestes w ciazy :dry:

Dziewczyny te co testuja w niedziele o ktorej wchodzimy na bb,bo czuje ze mimo niedzieli a bedzie tu tloczno :-)

gwazdeczka a wiec znalazlam sobie w internecie numer do ambasady polskiej w dublinie i umowilam sie na wyrobienie paszportu, srednio czeka sie na to 2 tygodnie. w tym czasie mielismy juz do odebrania akt urodzenia Iwonki irlandzki oraz z polski przeslalismy sobie unijny akt malzenstwa( kurde teraz niepamietam czy akt byl potrzebny do aktu urodzenia malej czy do paszporu, no ale jedno wiaze sie z drugim).potrzebne sa 2 zdjecia dziecka( u fotografa musisz powiedziec ze to do paszportu). pojechalismy do ambasady. wypelnilismy formularze , dalismy zdjecia, nasze dowody osobiste( musza byc obydwoje rodzicow i dziecko z wami)i oplacilismy oplate skarbowa( 17 euro)i paszport byl do odebrania za 2 tyg. a jezeli dzieko nie ma w imieniu ani nazwisku polskich znakow to mozna zlozyc wniosek odrazu o numer pesel dla dziecka. my tak zrobilismy
to tak miejwiecej
made z nasza pomoca napewno ci sie uda. jak narazie tylko kupe robimy na nocnik ale wazne ze jej sie podoba
pysia juz lece. nawet nie wiesz jaka jestem dumna jak robi cos nowego

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry