reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Asionek trzymaj mocno ;-) i nie dziekuje zeby nie zapeszyc ;-) ja za Ciebie tez mocno &&&&&&& i oby sen sie spelnil ;-)
eee...byleby sie tylko nie nakrecac, bo potem bedzie wielki smutek...

masz racje no i nie dziekuje ;-)
a smutek moze i bedzie , ale trzeba bedzie sie otrzepac i probowac dalej :-)

Asionek - Ty to nikogo nie pominiesz ;)))))))) Ja pamiętam, że Ty też testujesz na dniach, i mocno kciuki zaciskam i życzę by sen proroczym się okazał..... przypomniało mi się jak tu pisałam jeszcze w cyklu, jakoś zaraz po owulce, że mi się śniło, że w ciąży jestem, tak więc ;-)

Zaraz wracam.... dam tylko małemu kaszkę i bierzemy się za album :-p

a no nie pomine hehe staram sie przynajmniej ;))
mi sie niekiedy sprawdzaly sny , wiec moze , moze ....
tez musze jakis album machnac chyba :)

Asionku a moze to poddenerwowanie wynika z tego ze podswidomie wiesz ze jestes w ciazy :dry:

Dziewczyny te co testuja w niedziele o ktorej wchodzimy na bb,bo czuje ze mimo niedzieli a bedzie tu tloczno :-)

no moze , ciezko stwierdzic , ale jakos mi dziwnie i troche mnie zaczelo mdlic ...
oj niedziela to bedzie wielki dzien na forum :) tyle nas bedzie testowac :-D ja to nie jestem pewna czy nie skusze sie na test wczesniejszy , ale tez napewno bede tutaj z wami w niedziele mocno trzymac &&&&&&&
fajnie by bylo jakby kazdej z nas wyszly 2 kreski !!!

reklama
Kocurek już Ci kiedyś o tym pisałam :-D:-D:-D
Wiolka się domyślam jak Cię duma rozpiera - u nas jest to samo w rodzinie jak tylko któreś coś nowego powie, zrobi to dumna cala rodzina, ile uciechy i w ogole to ho ho

JESZCZE 3 lekcje ............ o raaaaany ...... nie mam dziś powołania do tego zawodu :zawstydzona/y: - gram z dzieciakami w kalambury po angielsku :-D

heheheee Kocurek - nie będziesz musiała już wklejać :-D

Kurde, teraz muszę jakieś zdjęcie wygrzebać z Archeo :-D
Wiola - grunt, że odeszła Ci ta najmniej pachnąca robota )))))))))

Wiolka dzieki wielkie ;]
Kocurek dasz radę :] musisz jakoś wytrzymać... a potem już tylko przyjemności na bb z nami :-D:-D:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry