reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dobra, to zacznę od Wioli - Ty lasko Ty ! Ja to teraz już się nie pokażę, przy Was to ja, jak ta Telimena, że tylko mrówki na mnie lecą ;)))) A Iwonka - słodziak, że tylko łyżkami jeść i się delektować, męża chwalić nie będę, bo nie wypada :-p pysiowemu też odpuściłam :-D

Asionek - ja miałam kłucia. ja, ja..... :-D i się udało !!!!!!!!! Więc rokowania masz naprawdę dobre ))))))

reklama
pysia , made nie walcie mi tyle komplementow bo czerwona sie zrobilam i policzki mnie pieka... zle znosze komplementy.
made dawaj zdjecia i przede wszystkim niebadz taka kromna bo cos ci zabrdzow ta telimene nie wierze

Asionek też czułam klucie przed testowaniem.... &&&&&&&&&& wciąż trzymam

ooo to jednak nie zeswirowalam hehe

asionek wedlug mnie to nie ma sie co tak doszukiwac bo kazda kobieta moze miec zupelnie inne objawy.... ja np niemialam zupelnie zadnych... no moze poza apetytem, zjadla bym konia z kopytami, a jos np czuje plesn.... kazda jest inna. wsluchaj sie w swoje cialo a napewno wyczujesz czy cos sie z nim dzieje
trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&

niby tak , ale mozna sobie porownac i niekiedy mamy jakies tam objawy podobne jdna do drugiej :) ale oczywiscie kazda z nas inna jest ...

Asionek - ja miałam kłucia. ja, ja..... :-D i się udało !!!!!!!!! Więc rokowania masz naprawdę dobre ))))))

no jak narazie to dobrze idzie :) oby cos z tego bylo !!

hmm zrobilam album , chcaialm do niego wejsc i nie ma zdjec !!! czemu ?? niby na fotce glownej albumu jest fotka , ale jak chce wejsc to juz go nie ma :(

made no może się Ciebie nie wystraszymy
nie no żartuję ;]
Na pewno super wyglądasz .... czekam z niecierpliwością na Twoje fotale :)

Znalazłam jedno, takie sprzed dwóch lat, bo na tym komputerze nie mam zdjęć :( jak mi się uda z tym kabelkiem od aparatu, to wstawię jakieś aktualne, a tym czasem tylko takie i tylko jedno..... musi wystarczyć ;)))
Teraz poproszę po kolei.... jak i gdzie, jak dziecku :-D

Asionek właśnie... a dalaś na dole "zapisz zmiany"?
made wchodzisz w albumy następnie "dodaj album" i go jakoś tam nazywasz

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry