reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
made jak wiejdziesz w profil pysi, wtedy znajdujesz album i klikasz na to zdjecie a potem nad zdjeciem sa strzalki w lewo i prawo i tak ogladasz wszystkie zdjecia

made a Wiolka też ma śliczniaste zdjęcia, więc nie zapomnij i do niej wpaść na oglądanie :-):-):-)

:-D dziewczynki kochane, oglądałam to mało powiedziane ! Wgapiałam się aż mi głupio :zawstydzona/y: powiększyłam SE maksymalnie :-D:-D pysia - Ty kapusto Ty ! Zawsze chciałam takie dołeczki mieć, i wiecznie chodziłam ze strupami na policzkach bo paznokcie wbijałam albo rysik od ołówka, tudzież wkład od długopisu ;)))) Śliczności Ty jesteś , ze dech zapiera )))))

teraz lecę do Wioli :-D

made jejku aż cegłe spaliłam kobieto przez Ciebie - do takiego stanu mnie doprowadzić :-D:-D kto to widział.. .też mi się podobają te dołeczki :zawstydzona/y:

:-D dziewczynki kochane, oglądałam to mało powiedziane ! Wgapiałam się aż mi głupio :zawstydzona/y: powiększyłam SE maksymalnie :-D:-D pysia - Ty kapusto Ty ! Zawsze chciałam takie dołeczki mieć, i wiecznie chodziłam ze strupami na policzkach bo paznokcie wbijałam albo rysik od ołówka, tudzież wkład od długopisu ;)))) Śliczności Ty jesteś , ze dech zapiera )))))

teraz lecę do Wioli :-D

ale sie usmialam :-D normalnie mialam tak samo hehe , marzenie o doleczkach i nadzieja , ze sama je zrobie :-D

od kilku dni zauwazylam , ze mam delikatne klusia tam w srodku ... ma moze tak ktoras z was ?? kurcze duzo tych "objawow" :-) ale jak to naprawde ciaza to moze przyda sie ta moja analiza dla kolejnych szukajacych ;-)

asionek wedlug mnie to nie ma sie co tak doszukiwac bo kazda kobieta moze miec zupelnie inne objawy.... ja np niemialam zupelnie zadnych... no moze poza apetytem, zjadla bym konia z kopytami, a jos np czuje plesn.... kazda jest inna. wsluchaj sie w swoje cialo a napewno wyczujesz czy cos sie z nim dzieje
trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Wiolka co tam Iwcia teraz porabia?? :)))
Ja u Ciebie skomentowałam - śliczne zdjęcia, że szok :) Iwcia przeurocza i z Ciebie jaka laska no no :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry