reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sol, no to rzeczywiscie nieciekawie jak sie zepsuł :-/ no nic, mam jeszcze czas żeby wybrac odpowiedni ;)
a psy... oczywiście - pies jest tylko psem. Sam człowiek nie może być pewny swoich reakcji w określonych sytuacjach i psom także nie nalezy ufac w 100% ;) mnie ugryzł nie raz jamnik, pies w typie owczarka i typowy kundel. Głownie jak pomagałam przy obcinaniu pazurów i tego typu zabiegach i zazwyczaj była to agresja ze strachu (najgorsza!). I nikogo nigdy nie przekonywałam do psów, bo wiem jak to jest - ja sie panicznie boję włochatych pajaków i nikt mnie nie przekona, że sa fajne :)))))))))))))))))))))))))))))

bibinka dzieki :)* mój M bardzo chciałby córeczkę, a ja zdrowego bobaska nie wazne jakiej płci. Cieszę sie, że trafiłam na to forum. Jakoś tak lżej mi jest :) Czuje, że nie jestem sama :) Dzieki dziewczyny :)*

reklama
balbinka super psy...ja jestem zakochana w bernardynach ale mojemu M sie nie podobaja
bibinka jestes tez bardzo ladna a twoj maz naprawde podobny do tomka mamy05. ale slodka

balbinka po to tu jesteśmy,żeby pogadać,pośmiać się,poużalać i też wspierać nawzajem:tak::-)
wiola dzięki:-).ciekawe co mama05 na to,he he:-D

zmykam,może uda mi się zajrzeć wieczorkiem;)

Ostatnia edycja:
balbinka - po za tą jedną usterką to bardzo sobie chwalę Angelcare bo nie było więcej epizodów a korzystałam z niego 22 miesiące. Dzisiaj mąż mnie przekonał że wypadało by już monitor z nianią zwinąć do pudełka bo mała ma już 2 lata :-p

bibinka - wygodne :tak: :-D

A ja się znowu dorwałam do pepsiany i pewnie znowu kole 1 usnę - chociaż dzisiaj to może szybciej - będę mogła się rozwalić wreszcie :tak: Powiem wam ze między 110 które mieliśmy a 160 które mamy teraz jest BAAARDZO duża różnica :-D

A ja siedze samiuteńka. mąż napisał mi sms'y bardzo przykre ale ma troche racji. Wczoraj mnie poniosło (wybuchowa jestem)...
Piekne pieski, mi amstaffy się podobają niektóre;-) Pozdrawiam

Były psiaki, to może siebie przedstawię i mojego M :)

16398708.jpg

44210431.jpg

81891229.jpg

23776114.jpg

A mi się z wyglądu bardzo podobają Beagle ale wiem że to są bardzo głupie psy niestety. A ja bym chciała York-a z kokardką ale to jeszcze głupsze psy. A na Nowofundlanda nie mam miejsca niestety - są kochane, ciepłe i strasznie opiekuńcze :-D Mój były ma sukę Nowofundlanda - jak pierwszy raz do niego przyszłam polizała mnie po ręce i przyniosła kapcie - jak to domownicy zobaczyli - zdębiali - bo podobno zazwyczaj nikogo do domu nie wpuszcza i szczeka :-D A kapci nikomu nie przynosi bo nie umie :-D A jak kiedyś po rajdzie rowerowym się położyłam zdrzemnąć to położyła się obok mnie i nawet swojemu panu nie pozwoliła mnie dotknąć :-D Traktowała mnie jak swoje szczenię - oj mieliśmy z tym zabawy :-D

maryla - to się zdecyduj który sklep ci się bardziej podoba i na którym ci się przyjemniej pracuje na panelu admina. Zaznaczam że oba są na tym samym serwerze w tym momencie. A chwilowo się wstrzymaj ze wstawianiem zdjęć i artykułów - rób tylko zdjęcia - to i tam sporo roboty a najpierw się zdecyduj który sklepik chcesz. Oba mogę przerobić po obronach na twoją kolorystykę :tak: Więc tylko musisz wybrać skrypt w jakim jest pisany :tak: Oj namieszałam Ci bidulko :-p

Fiolka, ja w naszym związku też jestem bardziej wybuchowa :zawstydzona/y: Minie trochę czasu zanim podejdę i powiem - "wiem, przesadziłam, przepraszam". Przytul go, powiedz, że jest Ci przykro i że nie chcesz się gniewać a potem poprzepraszajcie się w blasku świec :tak::-)

balbinka nie no kurcze ja widze ze tu same super laski sa i samych super mezow maja:-)oczywiscie o was mowa.
ja tez czy zycze zebys juz nie dlugo miala taka mala marude jak ja:-)
fiolka czasem kilka szczerych slow jest potrzebne i jezeli widzisz ze to ty zawinilas to przepros meza...wiem ze czase ciezko jest sie przyznac do bledu

reklama
Sol czemu uważasz że Yorsshire Terrier to głupie psy?
Balbi_nka ja już go rano przeprosiłam, teraz jest w pracy. Zobaczymy co będzie jak przyjdzie... chyba musze kupić jakies tabletki na uspokojenie:dry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry