reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama dokladnie ja zajac spi. juz nie zasnela a teraz mi marudzi i cokolwiek probuje jej dac to ryk,nawet przy cycu. oj jak ja uwielbiam takie dni:wściekła/y:

reklama
WIOLKA- no to fakt,lekko nie masz jak tak spi a najgorsze,ze miala swoj czas i nie chciala spac a teraz to marudzenie i potem cierpliwość siada:sorry2::sorry2:ja nie mialam z moim problemow ze spaniem bo oboje lubia spac-Domi ma -widac na suwaczku a mimo spania 11-12 godzin w nocy jeszcze spi 2,5-3 godziny w dzien...:tak:

oj jak ja bym tak chciala... iwonki noc trwa jakies 8 h i w tym czasie bydzi sie okolo 3,4 razy na chwile ale co noc. a w ciagu dnia maksymalnie spi 2h ale jak wydac dzis stwierdzila ze nie bedzie spac wcale tylko upszykszac mamie zycie. moj M zawsze mowi w takich sytauacjach ze na nagra i jej pokaze jak zapyta czemu nie ma rodzenstwa:-)

WIOLKA- haha-dobre,nie no mam nadzieje ze nie bedzie tak i sie doczekacie drugiego maluszka a Iwa rodzenstwa:))

Hejka - przepraszam że się nie odzywałam ale miałam trochę na głowie. Łóżko już złożone. Jest super wygodne. Poduszki ortopedyczne też przyszły i jest super. Wreszcie się dzisiaj wyśpimy :tak: Karola na czas składania łóżka poszła z moją mamą do mojej siostrzenicy a my zamówiliśmy pizze wiejską dużą i całą opędzlowaliśmy :tak: :-p

maryla - z tego co się orientuję to chyba nie da się więcej zdjęć. masz prv - będziesz zła, albo i nie. :-p

oj, ile ja bym dała nawet za takie dni jak masz teraz Wiolka :) Ale nadejdzie i na mnie pora :)
Wiem, że to nie to samo, ale wiecie, ja mam hodowle psów. Małą hodowlę - 3 suczki i psa. Szczeniaczki mamy rzadko - raz na dwa lata, ale na ten moment czekam tak, jakbym to ja miała rodzić ;) Kiedy suka już jest w zaawansowanej ciąży i czuć ruchy małych brzdąców, to mogłabym 24h dotykać jej brzuchola :) później 3 tygodnie spania z suka i jej szczeniakami żeby pilnować aby niechcący nie przygniotła jakiegoś malucha. W tym czasie bez budzika się budzę regularnie co 15-20 minut. I powiem Wam, że nie ubolewam z tego powodu, nawet nie czuję wielkiego zmęczenia :) Tylko mój M czuje się wtedy odtrącony i taki niedopieszczony :D Ostatnio mnie zapytał do którego roku życia naszego dziecka będę z nim spała w łóżeczku hahaha nie wierzy, że zaufam elektronicznej niani ;)

balbinka a jakie macie psy? sol
to super ze lozko juz zlozone i gotowe do uzycia:-) teraz czekamy kiedy nam powiesz ze jest juz owoc waszej milosci splodzony na nowym lozu:-)

Ostatnia edycja:
balbinka - ja mam tą nianię i bardzo polecam angelcare chociaż dwa razy przez niego o mało zawału nie dostałam :tak: i raz miałam serwisowany bo się nie uruchamiał - mogłam zapomnieć jej wyłączyć, wyjść do drugiego pokoju, zrobić dziecku obiad, zacząć karmić a tu alarm po 15 min :-O I bądź spokojna że zadziała w odpowiednim momencie. :no:

maryla - private message :-D na górze w pasku wiadomości :-D

reklama
amstaffy :) mam cudne zdjęcia naszych psiaków z dziećmi. Już miesiąc się zbieram aby uaktualnić nasza stronkę www, ale jakoś weny mi brakuje i na pewno w galerii stworzę zakładkę "nasze amstaffy i dzieci" aby obalić ten okropny mit, że rasowe amstaffy otoczone miłością są rzekomo agresywne. Ta rasa jest ze mną 16 lat i jedyne co moje psy zamordowały to były muchy, komary i mysz polna, która chciała się zadomowić w naszym garażu ;)

sol, ja jeszcze w ciąży nie jestem a już z M oglądamy wózki, elektroniczne nianie itp.:cool2: Widziałam taką 2w1, która rzekomo alarmuje kiedy dziecko przestaje oddychać, ale nie wiem na ile to się sprawdza :confused:

p.s. od czego to zalezy - raz jak daję "odpowiedz" to pokazują mi się obok emotikonki, ale najczęściej nie otwiera mi się w ten sposób :confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry