reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kobiety no powiedzcie brać mam dzisiaj tą ostatnia tabletke czy nie?? juz raczej nie zaciąże jak nie wezme no ale po cos ona jest o i znowu mnie zaczyna lekko pobolewać :( nie wiem o co kaman :( kurcze ja mam chyba naprawde urojoną :(:( znowu :(:(

reklama
WIOLKA- mi w ciazy tez zdarzylo sie krzyknac-niepowiem,ze nie,ale zachcianek nie mialam ZADNYCH-pod tym wzgledem mąż nie wiedzial,ze ma żone w ciąży;-):-Dpotrafilam sie szybko wzruszyc,ale bardziej na filmach gdzie sprawa dotyczyla dzieci i tak mam do dzis:happy2:i raczej to nie moj charakter,zeby nawet w ciazy myslec o tak drogich rzeczach jak wozek za 2600-to kuuuuupa kase-bez przesady,chybam,ze ja stac to co innego bo gdybym miala miec tylko wypasiony wozek a reszte taka "zwykla" to nawet smiesznie wyglada:baffled:ja pamietam,ze w pewnych momentach obu ciaz mialam wahania nastrojow,ale to chyba wiekszosc tak ma bo to w koncu hormony.

ja z tego co pamietam to najbardziej marudzilam pod koniec ciazy i wtedy szybko sie denerwowalam ale jeszcze szybciej mi przechodzilo. co do filmow o dzieciach to ja tez placze na takich. ale laska marudzi teraz ze jest jej ciezko i ze jest juz taka gruba( a naprawde ja nie widze roznicy). pgolnie facet bedzie mial ciezkie miesiace....:-)

MARYLKA- jak masz miec stresa to daj sobie spokoj z ta ostatnia tabletka...a moze Cie gdzies przewialo,co??nie wiem co Ci napisac,ja mialam takie klucia jajnki zaraz po owulce przez 4,5 dni i mialam wrazenie jakby kazdego dnia to klucie chodzilo nizej-od jajnika w dol az potem przestalo kluc i zaczelo sie pobolewanie podbrzusza a dzis mrowienie piersi i tez nie wiem co to z tego bedzie-masz juz testy zamowione ,ale i tak musisz jeszcze troche poczekac wiec albo ze mna w piatek testuj,albo jeszcze pozniej:))))))))WIOLKA- no dokladnie,niezazdroszcze chlopakowi,niektore laski tak maja i nie wiadomo czemu tak zwracaja na siebie uwage....

Ostatnia edycja:
no mnie tak jakoś własnie w dół od jajnika pobolewa ale dopiero dziś i najpierw mocno potem przestało i teraz tak leciutko ale jednak - tak śmiesznie jakby polsowanie czy cuś, ja wcześniej jak w piatek to nie robie napewno no chyba żw @ przyjdzie to wogule nie będe robić :) ale jak nie przyjdzie to zrobie w piątek pewno i tak bedzie jedna krecha ale może @ szybciej przyjdzie :) ale dziś to chyba zaryzykuje i nie wezme tej tabletki, chociaż sama nie wiem ech ciężkie zycie kobiety :)

Wiolka mi się wydaje że ta twoja kolezanka naczytała sie za dużo i za dużo filmów naoglądała i troche to hormony a troche ona wyolbrzymia to troche tak jak ja jak nie myslałam o ciąży to był spokuj a jak juz coraz bliżej to sobie objawy ciązy wkręcam - ale ja się przyznaje że mam urojoną :)

JOSEPHINE-witaj,postaram Ci sie napisac na priva wieczorem streszczenie a najmilsza wiadomosc jest taka,ze nasza BIBINKA JEST W CIAZY a tak na BB to ogolnie-samo zycie:-Dsciskamy Cie i walcz dzielnie z tymi ksiazkami!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kobiety-wiadomosc od BIBINKI-byla dzis w pracy i wlasnie wrocila ,chciala usiasc do BB,ale Ala zaczela plakac ,ze Ja ucho boli a pediatry i nie ma i teraz czeka na meza i beda cos dzialac:blink:zrobila dzis betke ,wynik jutro i prosila zybym WAS wszystkie pozdrowila-co czynie:-D:-D:-D:-D A JA PO OBIEDZIE I TERAZ KAWA I CIASTKA OWSIANE W CZEKOLADZIE-O JAK MILO,A DOMI SPI...:cool2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dobra, ja na "chwilkę" zmykam. Wyszło słoneczko więc przejdę się po ogrodzie z moimi psiakami. porzucam im patyczki, pobawię w berka... trzeba rozruszać stare kości :-/
Do zobaczenia później :)

kurcze ale mam odbijke niech któraś przyjdzie i mi kopa zapoda :) znowu jakby mnie ktoś obuchem w łep walnoł ale to pewnie przez pogode, już staram się nie myśleć że to może być ciąża choć to niełatwe a do tego coś mi sie net wiesza :( i nie moge stronki dalej robić zresztą taka jestem zadżumiona że nie wiem czy bym dobrze zrobiła :( no i nie wiem jak dodać więcej niz jedno zdjęcie :(
i ludzi dziś jak na lekarstwo , ech ale mi sie marudząca załączyła
ale uwaga ide zrobić herbate więc jak któraś ma testować to bardzo proszę teraz :):)

balbi_nka- pa,milego na ogrodzie harcowania:tak::-Ddo napisania pozniej!!MARYLKA-a sprobuj przez kilka dni brac magnez 1 tabletke bo wiecej nie trzeba i sama ocenisz czy czujesz roznice...bo nie wiem co tu jeszcze zaradzic

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry