Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja biore i powiem Ci ze lepiej sie czuje jak wezme magnez niz jak wypije kawe-jestem bardziej obudzona po magnezie. ja biore Noe Mag forte-50 tabletek(na 50dni) za 13 zl.pozdrowie BIBINKELOVELY- no cos tam mam-najpierw przez 4 dni klucie jajnika a potem juz nie a teraz od srody pobolewa mnie podbrzusze,a dzis mam mrowienie w piersiach...i temp.37 i w okolicy 37...ale wiesz jak to jest...zobaczymy w piatekmama05 - jak się czujesz? masz jakieś objawy które by wskazywały że się dało? u mnie na razie nic![]()

BALBI_NKA- wiem jak to jest z tym placeniem jak sie kasa na koncie topi-mąż placi w domu rachunki z konta i zawsze po wyplacie siadamy do kompa z plikiem rachunkow i ...plcaimymy już po spacerku :-) psy miały taką korbę, że wracając do domu potykały się o własne językisłoneczko czyni cuda
później zabrałam się za płacenie rachunkówgrrrrr jak ja nienawidzę robić takich przelewów
i rata kredytu nam podskoczyła, nieznacznie ale jednak
![]()
bo coz zrobic.nie dopuszczam do sytuacji,zeby jakichs rachonek byl niezaplacony
najpierw rachunki a potem sie gospodarujemy tym co zostaja
WIOLKA- to Twoja Mala spi jak to sie mowi jak zajac
skoro otwarcie drzwi Ja budzi to niewesolo i co juz nie zasnela na spacerku???ja juz Zunie odebralam a Ona do mnie ,ze Jej malo i Ona chce jeszcze zostac

zawiozlam Ja po 7 i odebralam 20min temu a Jej malo-taka jest chetna do dzieci-teraz wcinaja jogurty a za 15 min bedzie Tom-o losie,u mnie slonko wyszlo,normalnie szal