reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
a czemu magnez??? na co on ma pomuc??? ja niewiem ale dziwnie mam z tymi pobolewaniami :( czasem z boku czasem bardziej na środku czasem podbrzusze i tak w kółko :( ale nic poczekam do piątku a dziś juz chyba nie wezme tej tabletki , taka jestem dziś wypompowana
Wiolka i balbinka miłego spacerku :0
mama05 pozdrów Bibinke i biedną chorutką Ale

marylka- magnez zmniejsza pobudliwosc nerwowo-miesniowa,dziala rozkurczowo,lagodzi stres,lagodzi zmeczenia fizyczne i psychiczne.kawa wyplukuje magnez dlatego watro brac 1 dziennie:tak:ja biore i powiem Ci ze lepiej sie czuje jak wezme magnez niz jak wypije kawe-jestem bardziej obudzona po magnezie. ja biore Noe Mag forte-50 tabletek(na 50dni) za 13 zl.pozdrowie BIBINKE

Witam Was kobietki. Podczytuję po cichutku o czym piszecie i również mam nadzieję, że zostanę mamą 2011. Pozdrawiam...test owulacyjny pokazał, że mam dni płodne wiec zaczynam działać;-)))))))))))))))

MONIEK-Witam Cie i zaprasza do pisania:tak:nie podczytuj nas tylko smialo pisz:-Du nas tu sympatycznie jest i wesolo i czasem smutno-jak to w zyciu;-)a Wy dlugo sie staracie??? jak test pokazal dni plodne no....to trzeba dzialac:-Dpowodzenia,trzymam&&&&&

my już po spacerku :-) psy miały taką korbę, że wracając do domu potykały się o własne języki :-D słoneczko czyni cuda :-D
później zabrałam się za płacenie rachunków :wściekła/y: grrrrr jak ja nienawidzę robić takich przelewów :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i rata kredytu nam podskoczyła, nieznacznie ale jednak :baffled:

ja tez juz wrocilam.mala zasnela jak wychodzilam na spacer a przy otwieraniu drzwi od mieszkania juz sie obudzila wiec dlugo nie pospala. wieje jak cholera boje sie czy czasem jej nie przewialo bo cos czesto sie po uchu trze.oby nie...
ale mam bajzel w domu, trzeba posprzatac i zabrac sie za gotowanie obiadu. wiatam nowa staraczke:-)

mój M wyjechał i jak posprzątałam w sobotę, tak porządek się utrzymuje ;)
oby Twojej kruszynce nic nie dolegało! okropnie zdradliwa jest teraz pogoda :-/

reklama
mama05 - jak się czujesz? masz jakieś objawy które by wskazywały że się dało? u mnie na razie nic :(
LOVELY- no cos tam mam-najpierw przez 4 dni klucie jajnika a potem juz nie a teraz od srody pobolewa mnie podbrzusze,a dzis mam mrowienie w piersiach...i temp.37 i w okolicy 37...ale wiesz jak to jest...zobaczymy w piatek:tak:
my już po spacerku :-) psy miały taką korbę, że wracając do domu potykały się o własne języki :-D słoneczko czyni cuda :-D
później zabrałam się za płacenie rachunków :wściekła/y: grrrrr jak ja nienawidzę robić takich przelewów :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i rata kredytu nam podskoczyła, nieznacznie ale jednak :baffled:
BALBI_NKA- wiem jak to jest z tym placeniem jak sie kasa na koncie topi-mąż placi w domu rachunki z konta i zawsze po wyplacie siadamy do kompa z plikiem rachunkow i ...plcaimy:dry:bo coz zrobic.nie dopuszczam do sytuacji,zeby jakichs rachonek byl niezaplacony:no:najpierw rachunki a potem sie gospodarujemy tym co zostaja:tak: WIOLKA- to Twoja Mala spi jak to sie mowi jak zajac:sorry2:skoro otwarcie drzwi Ja budzi to niewesolo i co juz nie zasnela na spacerku???ja juz Zunie odebralam a Ona do mnie ,ze Jej malo i Ona chce jeszcze zostac:szok::szok::szok:zawiozlam Ja po 7 i odebralam 20min temu a Jej malo-taka jest chetna do dzieci-teraz wcinaja jogurty a za 15 min bedzie Tom-o losie,u mnie slonko wyszlo,normalnie szal:dry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry