WIOLKA1509
Fanka BB :)
dziekuje. mam nadzieje ze teraz zrobilam wszystko tak jak powinnam i ze bezdie sie poruszal bo ostatnio nic sie nie zmienial. doba to jutro kupie test
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
szcześciara mi idzie ale i tak sie nie moge powstrzymacpo tym ptysiu czułam się zaspokojonaAle właśnie przed @ często mam takie dziwne zachcianki. Mogę jeść chleb ze smalcem a w przerwach lody z bitą śmietaną przegryzając pierogami :/ Dobrze, że w boczki mi to nie idzie
![]()
WIOLKA- prosze Ciedziewczyny ale by byly jaja jaby zamiast samej mamy 05, zaciazyla tez marylka i ja ale my to chyba bardziej przypadkiem:-)
dobra juz sie nie nakrecam:-)

ja jeszcze nie wiem czy zaciazylam
narazie na 100% w ciazy jest Bibinka no i nasza Pyzunia (oby sie odezwala co u Niej),ale masz racje-bylyby jajka:-):-):-):-)i moze te moje podwojne zoltka to byl taki znak na BB

a moj Domi juz chrapie;-)Wiolka no powiem tak zdziwiła bym się ale zamówiłam już folik 2x60 tabletek - bo tak taniej i zamówiłam 3 testyjutro mają być
![]()