reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziekuje. mam nadzieje ze teraz zrobilam wszystko tak jak powinnam i ze bezdie sie poruszal bo ostatnio nic sie nie zmienial. doba to jutro kupie test

reklama
wiolka ja tez mam chyba urojoną :) i tez uwielbiam zakupy :) najlepiej dla kogoś :(
przyszło jedzonko :):)
kurcze ale mnie boli tak dziwnie w tym miejscu jeszcze mnie nie bolłą , no kurcze nie wiem o co kaman i nie wiem czy brać dziś tą ostatnia tabletke czy nie??

po tym ptysiu czułam się zaspokojona ;) Ale właśnie przed @ często mam takie dziwne zachcianki. Mogę jeść chleb ze smalcem a w przerwach lody z bitą śmietaną przegryzając pierogami :/ Dobrze, że w boczki mi to nie idzie ;)
szcześciara mi idzie ale i tak sie nie moge powstrzymac :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny ale by byly jaja jaby zamiast samej mamy 05, zaciazyla tez marylka i ja ale my to chyba bardziej przypadkiem:-)

dobra juz sie nie nakrecam:-)

wiolka-no wlasnie tak sie dziwilam jak zobaczylam Twoj suwaczek po mojej tygodniowej nieobecnosci,ze u Iwonki wciaz 5 m-cy i tydzien,ale nie pytalam...zobaczymy jak bedzie jutro??:) ja tez sobie dodalam suwaczek-a co:))to kupuj test i czekasz do piatku czy robisz wczesniej??? :))

Wiolka no powiem tak zdziwiła bym się ale zamówiłam już folik 2x60 tabletek - bo tak taniej i zamówiłam 3 testy :) jutro mają być :)

dziewczyny ale by byly jaja jaby zamiast samej mamy 05, zaciazyla tez marylka i ja ale my to chyba bardziej przypadkiem:-)

dobra juz sie nie nakrecam:-)
WIOLKA- prosze Cie:-D:-D:-Dja jeszcze nie wiem czy zaciazylam:-D:-Dnarazie na 100% w ciazy jest Bibinka no i nasza Pyzunia (oby sie odezwala co u Niej),ale masz racje-bylyby jajka:-):-):-):-)i moze te moje podwojne zoltka to byl taki znak na BB:tak::tak::tak::tak::-Da moj Domi juz chrapie;-)

nie no do piatku wytrzymam bo to raczej niemozliwe zeby wyszly mi dwie kreski.
musze zaczac brac zelazo i czuje ze wszystkie objawy mi mina.
wiecie co ma kolezanke ktora jest teraz w 12 tyg ciazy i smiac mi sie chce jak ona mi opowiada ja przechodzi ciaze, np siedzi i placze przed telewizorem bo smutna reklama byla, wysyla w nocy meza po szejka czekoladowego, ciagle krzyczy , teraz sobie ubzdurala ze chce wozek za 2600. normalnie masakra. i moje pytanie do was bo ja tak nie mialam ja bylam bardzo spokojna i ugodowa w ciazy i sie zastanawiam czy jej zachowanie jest normalnie i wiekszosc kobiet w ciazy tak ma?

reklama
czesc babuszki
bardzo mi was brakuje ale nie mam chwili wolnej, pedze kazda chwile wykorzystuje na czytanie i notowanie zostalo mi 12 dni i ok. 13 ksiazek nie tylko do przeczytania ale i do zanotowania cytatow... bieg... do tego 1 dzien zarezerwowany na poszukiwania dokumetow w warszawie
nie wiem jAK I KIEDY WAS NADROBIE CHOC MAM TAKA OCHOTE ZE SZOK ale jak mam nadrobic was na poczatku kwietnia, ponad 2 tyg, skoto od kilku raptem dni i mojego ostatniego posta mam juz 40 czy nawet 50 stron????!!!!!!!
moze ktoras by mi podeslala skrotowo wiado;osc na priva z najwazniejszymi newsami, bo watroba mi peknie....prosze prosze prosze!!!! :) Buziaki wszystkim i do zobaczenia, papapapapappaa
aha! agnieszka juz w polsce! macie nezsy? wyczytalam tylko ze przed wyjazdem pobiegla do fryzjera a ja ide w piatek, a w czawrtek 3 godziny zarezerwowane u ksometyczki... boze znow 3 godz. czytania wypadmna, a jeszcze z wizytami z gole u cioc nie bylam... wyscig z czasem, zwariuje mowie wam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry