reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PYSIA -myslalam,ze bedziecie sie przytulac przed praca:tak::cool2:a ja powoli biore sie za obiad.MARYLA- i co tam w koncu zjadlas;-)czy nadal myslisz...

reklama
Maryla, ja uwielbiam pierożki jami jami :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Mama, miało być z rana ale nie bylo. teraz przed pracą mi się nie chce i poźniej ta mysl ze zaraz do pracy hehe

PYSIA- a moze ciotka ma komorke to chociaz jej sms'a napisz choc lepiej byloby zadzwonic-powiedz,ze przemyslalas i skoro nie mialas wplywu na wybor prezentu to nie bedziesz sie dokladac i juz:tak:wiem,ze to prosto napisac ale zadzwon i badz dzielna i pisz nam tu jak poszlo:tak: my ostatnio dzialalismy o 14 przed moim dentysta:)))))kazda pora jest dobra:)) Zuza byla w przedszkolu a Domi spal;))

pysia nie badz pipa i dzwon , nastaw sie bojowo i z nerwem dzwon, powiedz co masz do powiedzenia jednym ciagem i tyle.
mama to dobrze ze maly chociaz da sie polozyc bo u mnie to mala siedzi i marudzi a jak staram sie ja uspic i ona to wykuma to zaczyna plakac.to taka moja mala terrorystka:-)
marylka jak utarg? i jak stronka sklepu?
pojechalismy wczoraj z M do innego miasta na ostatnie zakupy odziezowe przed wyjazdem, w sumie wszystko dla Iwusi bo tak szybko rosnie a wiadomo ze tu ubrania sa tansze.no ale wyszlam ze sklepu i zaragonem na 150euro:szok::szok::szok: ale mysle ze do zimy juz nie bede jej musiala nic kupowac

Mama, tak ciotka ma komorkę ale wiem, że łatwo napisac, a ciezej powiedziec. nawet pewnie jakbym napisala esa to i tak by mi nie dala spokoju i by zadzwonila. A może w końcu zaraz zadzwonię i powiem, że przemyslalam to wszystko i zarówno ja oraz sis nie będziemy sie dokladać, bo u nas nie ma zwyczaju imienin i tyle. I że w ogóle myslimy coś mamie kupic ale z innej okazji spóźniony prezent i tyle. Może nie będzie tak źle jak mi się wydaje :-):-):-):-) No my też nieraz przed pracą teges smeges, a dziś nie hie hie. Ok, lecę na pierożki.
Wiolka aj cięzko pisac, gorzej powiedzieć brrr... Ale juz w brzuchu mi sie wszystko dzieje. Zjem i może w końcu zadzwonię,. bo zwariuję

ja tez trzymam kciuki za synusia, żeby kaszel szybko minął. Teraz ta pogoda taka zmienna, że łatwo o przeziębienia :-/

Pysia, nie czaj się tylko dzwoń. Albo podaj nr to ja zadzwonię hahaha ;) Po prostu - nie zastanowiłaś się i jednak nie dasz rady się dołożyć do prezentu i tyle! Jeśli już chcesz koniecznie coś powiedzieć na usprawiedliwienie, to powiedz że masz w tym miesiącu np. większe rachunki do zapłacenia i finansowo nie dasz rady i poproś aby następnym razem ciotka wcześniej dała znać, żebyś i Ty miała wpływ jaki to będzie prezent i za jaką kwotę. Śmiało powiedz, że jesteś w bardzo niekomfortowej sytuacji dla Ciebie. Może to ją trochę zawstydzi :-/

mama 05 i wdzien chyba nawet lepiej ,,smakuje" takie przytulanie niz w nocy no nie? a dla mnie najlepszy jest spontan, tak jak wczoraj :-)

wiolka- no troche wydalas ,ale skoro do nastepnej zimy nic nie bedziesz kupowac to musialo tego byc sporo:tak:a ja siedze u pediatry,Domi na kolanach i czuje mrowienie w piersiach i az mi sie goraco zrobilo...:tak:do piatku juz coraz blizej;-)zapisuje sobie objawy bo jak teraz nie jestem w ciazy to zebym pozniej od czerwca miala jakies informacje:tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry