reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pysia: spoko ja też mam jeszcze czasem z tym problem ale coraz mniejszy :) naszczęście, to wielka sztuka mówić nie
balbinka: piękne masz te suwaczki :):) ja tez dziś jak flaki z olejem jestem :)
kurcze mam kanapki ale tak mi sie chce coś ciepłego i pysznego jakieś pierogi albo cuś a najlepiej to te paszteciki :)

reklama
mama, tak - kościelny :tak: Pierwszy był cywilny tylko dla najbliższej rodziny, bez "pompy" ;-) Bardziej kładliśmy nacisk na zakup domu. A teraz mamy zarezerwowany piękny zamek i będzie po królewsku hahahahaha może przygotowania do ślubu dadzą psychicznie odpocząć i może zafasolkujemy szybciej :happy2:

Mama, balbinka, Maryla nie no. Muszę się zebrac w najbliższych paru minutach, by zadzwonić i odmowić. Balbinka masz rację ktoś taki kto nie liczy się z moim zdaniem nie zasługuje na jakiekolwiek tłumaczenie. To było dobre "ja już zamówiłam i pieniądze w przyszłym tygodniu już daj" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a mnie choć od środka telepalo to powiedziałam całkiem inaczej
Maryla, a ja zapraszam na pierożki. lada moment będę mieć taki obiadek
Mama, mam nadzieję, ze Dominisiowi przejdzie po antybiotykach

BALBINKA-tez tak mysle,bardzo czesto odwrocenie uwagi od staran ma duze znaczenie i na efekty nie trzeba potem dlugo czekac-czego zycze z calego serducha:)))))) !!!!!!!!!!!!!!

Moj jakie podchody mi tu robi, żeby zobaczyc gdzie ja to siedzę, na jakiej stronce i co ja to piszę :-D:-D:-D a ja szybko zwijam i nie pokazuję :-):-):-) Hehehe... Widzi tylko na pasku "starania by zostać" tyle :-D:-D i biedny przychodzi co chwilę to mi masaż robi, to caluje a w ramce na zdjęcie widzę Jego odbicie i widzę, że niby bawi się włosami, a patrzy w ekran hehe

Laski, trzymajcie kciuki, zebym w ciągu najblizszej godziny zadzwoniła do tej ciotki i odmowiła, a narazie to mi strach nie pozwala

nie bylo mnie troche i tyle do czytania mialam... piszecie jak szalone.
marylka i sol ja tez ten sam rocznik co wy:-)
a my bylysmy na zakupach, zaczelo padac zmoklam, kupilam Iwonce telefon ( bo kradla nam nasze i zabierala telefony) i teraz siedzi sie sie bawi.
mama oby szybko przeszlo Dominikowi

A ja chyba będę pomału zmykać, bo Mój (jeszcze nieślubny przez pare miechów) na pewno potrzebuje jakiegoś przytulenia, a po 14ej już na tempo, bo do pracy i tyle ze spotkania na dziś.

Miłego dnia Wam życzę :-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
PYSIA- TO PRZYJEMNOSCI:tak::-DWIOLKA-mialam to samo,wracam a tu...........tyle do nadrobienia:-Dno,ale dobrze-przez weekend malo pisalysmy to teraz nadrabiamy;-)tez licze,ze po antybiotyku bedzie poprawa i ze dobrze dobrala lek:baffled:teraz oglada bajke i wcina jablko,ale po 14 poloze Go na drzemke-moze zaśnie;-)wczoraj jak zasnal chwile po 20.00 to spal cala noc bez przebudzenia i bez kaszlu:-D:-Dzlapalo Go dopiero rano po 7-zaczal kaszlec a obudzil sie o 7.40 tak wiec nie wiem czy mi zasnie,a jak nie to chociaz polezy-odpocznie:happy2:u nas dzis nie pada,ale dosc silnie wieje:dry::dry:

mama, nie no przyjemności jako takich to nie będzie :-D:-D:-D A jednak mi się nie spieszy, bo on przed tv to ja mam kompa i wszyscy zadowoleni :-D:-D:-D
U mnie dziś nie pada ale też jakoś wiatr wieje i ogolnie słońca brak i jakoś tak szaro za oknem wrrr

Normalnie niech mnie ktoś zmusi do tego telefonu do ciotki, bo zwariuję tak caly czas o tym mysle
Ciotka dopiero tam jest szczesliwa, że ja tak bez gadania się zgodziłam na jej propozycję brrrrr

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
pysia ty mnie nie kuś pierozkami bo ja zaraz coś zamówie :(
mama05 mam nadzieje że małemu zaraz przejdzie i że antybiotyk bedzie mega skuteczny
wiolka: witam :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry