reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maryla, trzymaj kciukaski mocno. Mam nadzieję, ze zadzwonię jeszcze dziś i to wszystko odkręcę, a jestem taka wściekla, że masakra :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: U mnie nie ma zwyczaju żadnych imienin, a tym bardziej kupowania sobie prezentów, a ta mi wyjeżdża z takim tekstem no brrrrrr :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie mogę jej dac tej satysfakcji, że ona mi mowi tak, a ja się zgadzam bez niczego. W ogóle to ja nie wiem czemu od razu tak nie powiedziałam tylko się zachowałam inaczej co do tego niż myslałam.

Balbinka nie wiem czemu Ci to nie wychodzi z tym suwaczkiem. Ja normalnie weszlam w edytuj sygnature skopiowalam bbcode, wkleiłam zaakceptowalam i gitarowo. od razu sie udało

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
pysia i dokładnie jej to powiedz nie ma zwyczajów a ty tradycji nie będziesz łamać i odrazu powiedz dowidzenia :) nie zdąży zareagowac :):)

balbinka ja robiłam to tak: weszłam w ustawienia potem edytuj sygnaturę i tam gdzie edytuj sygnaturę obok emotikonków wkleiłam kod i zapisz sygnaturę

jak chcesz to Ci to zrobie tylko musiała byś mi wysłać linka albo kod sygnatury na priva i niestety swój login i hasło, a potem sobie zmienisz

Maryla, czasem aż sama siebie nie rozumiem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dygam jak cholera i nie wiem czy się wyrobię przed pracą, żeby zadzwonić i powiedzieć co myślę. To masakra jakaś po prostu :szok::szok::szok:
Najpierw ladnie, pieknie do niej, ze zapłacę, a tu nagła zmiana zdania. A zresztą... tym to sie akurat nie przejmuję tylko tym, że ona zaraz zacznie, że och jaką to mama będzie mieć niespodziankę i w ogole. A mi jakoś nikt nie robi niespodzianek i jakoś żyję :-D:-D:-D:-D
Balbinka, trzymam kciukaski, żeby się udało z tym suwaczkiem

ummmm tym razem było ok, dałam podgląd, suwaczki się pokazały, zatwierdziłam a tu ich nie widać 8-) Robię dokładnie jak opisujecie :-/ Jeszcze raz spróbuję ;)

pysia ty jej nie daj za bardzo dojść do słowa a jak coś to się rozłącz bo inaczej zacznie Ci wyrzuty robic ja bym tak zrobiła :)

Balbinka, gratulacje. W końcu się udalo :-):-):-):-)
MAryla, no postaram się tak zrobic jak mi piszesz ale nie wiem kiedy się odwazę zadzwonić. Zawsze mogę powiedzieć:"ooo bateria mi pada i musze szybko powiedzieć co i jak" i póxniej wyłączyć telefon i ciula :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

udało się, widocznie potrzebny był jakiś czas aby się to uaktualniło ;-)
Pysia, trochę więcej wiary i asertywności :tak: najgorsze są tłumaczenia - nie mogę i już!
Jestem dzisiaj taka... rozmemłana :cool: nawet psiaki swoich doopek nie podnoszą, tylko od czasu do czasu zerkają na mnie :blink:

o matko-1,5 godz.mnie nie bulo bo z Domisiem u pediatry i na malych zakupach bylam a tu 4 strony......:tak::szok::szok:no niestety-Domi dostal antybiotyk,ale juz dlugo sie meczy z tym kaszlem i wezly powiekszone i juz trudno-nieprotestowalam bo biedak sie meczy wiec podam Mu przez te 7 dni i licze na poprawe:tak:BALBI-nka- piekne suwaczki:tak::tak::tak:a ten drugi slub to rozumniem koscielny bo teraz macie cywilny,tak???:confused:PYSIA- nie daj sie!!to jest najgorsze-dolóż sie bo ja juz zamowilam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nawet nie mialas wplywu na wybor prezentu.........:no: a wogole to ...czuje mrowienie w piersiach....

reklama
ja kiedyś też miałam z tym problemy. Mój Małż nauczył mnie asertywności i pewności siebie. kiedyś na wszystko się godziłam nawet wbrew sobie. Teraz już tak nie jest i jestem mu za to wdzięczna *(: A skoro ktoś nie potrafi uszanować Twojej decyzji lub nawet nie próbuje zrozumieć, to nie zasługuje na tłumaczenia i wyjaśnienia.
powodzenia i wrzuć bardziej na luzik ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry