reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mARYLA, a ja się zdenerwowalam i to bardzo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja też bym zjadła pasztecika z czerwonym. W ogole ja uwielbiam barszczyk czerwony, a najlepszy jest Winiary instant
Balbinka, a może nie skopiowalaś tego kodu, ktory trzeba?
Fiolka, nic się nie martw. na pewno złosć przejdzie, a godzenie się jest najlepsze. Wiem to z wlasnego przykładu
Margolcia, witaj i wpadaj kiedy tylko masz chwilkę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
balbinka bbcode w edytuj sygnature
Marylko, ja mam taką superową babcię. Co prawda nie ma jej na czas zimy w domu tylko jest u rodzinki ale wrócii zawsze jak do Niej jechałam to mi dawała na barszczyk i potrafiłam wypijać po kilka szklanek jedna za druga, a teraz oj, dawno nie piłam barszczyku :-(:-( A ja się zdenerwowałam kochana na maxa. Może mi poradzisz coś? A mianowicie zadzwoniła do mnie ciotka, nie dzwoni do mnie normalnie. No i że prezent dla mojej mamuśki i żebym dała 30zeta ;/ a ja o tyle jestem wściekla ze ona do mnie, że już to zamówiła i w ogole. A ja nie potrafiłam powiedzieć nie, bo tak naprawdę my se nie robimy prezentów imieninowych a mamuśka z ciotką tak i jakoś nie mam ochoty jej prezentów robi jak sama wiecznie jest chytra, żeby mi cokolwiek kupić czy dać... brrr... i myslę zeby zadzwonic do ciotki i odkrecic to, ze nie bede sie skladac za zaden prezent brrrr. to w ogóle jest jakieś chore, bo w domu nigdy nie bylam tą kochana córka i nadal nie jestem i nie mam ochoty jakiś prezentów robić. A ciotka jak ma chętkę to niech jej kupi i se sama zapłaci więcej. O! Nonsens. Ale mam nerwy już od rana brrrrrrr

tak edytujesz sygnature i wklejasz w okienko kod ja wklejam zawsze ten pierwszy :) i robie podgląd i zatwierdzam wklej w taką ramke ten kod
daj znac czy sie udało

Sol kochana a czy można kilka zdjęć jedno produktu wstawić??
i jak to zrobić??

pysia: no dziwna ta Twoja ciotka jak tak to sie nie odezwie a jak coś potrzebuje to zna droge - tesz mam kilka takich w rodzinie, ale postąpiła po chamsku bo mogła najpierw zapytać a potem zamówić a nie na odwrót, widze że nie masz ochote na składki więc się do tego nie zmuszaj kochana zadzwoń i powiedz że coś Ci wypadło i tobie ta kasa będzie potrzebna i rezygnujesz niech się złozy z kimś innym albo się nie tłumacz i powiedz że rezygnujesz

Marylko, dzieki za radę Kochana. Mój i sis mówią to samo. nie ma się co dawać manipulowac sobą :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: moja mamuśka nigdy jakoś skora nie była mi dawać jakiekolwiek prezenty czy na jakiegoś ciucha, pewnie gdyby nie babcia to parę lat temu bym nic nowego nie miała. taka prawda :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A jak się zgodzę teraz na durny prezent to tak będzie zawsze, że kup coś mamie na dzien matki, a bo ja już Ci zamówiłam to i w ogóle. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Muszę się zebrać na odwagę, a troche się głupia boję i odwolac to wszystko. Powiem, ze siostra też się nie dolozy i że se prezentów nie robimy żadnych na imieniny i niech spada. Ale dygam trochę, bo ona jest strasznie zarozumiala

reklama
pysia jak będzie cos marudzić to się rozłącz a jesli taka sytuacja jak piszesz to sie nie zastanawiaj jak to mówią jak kuba bogu tak bóg kubie wieże że się cykasz ale musisz się postawic trzymam za Ciebie kciuki
balbinka zaraz Ci napisze jak ja to dokładnie robie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry