reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama zapomniałam jednego ale w dni płodne :( i potem następnego dnia wziełam dwa ale już mi sie tak zdażyło i nic nie było :) własnie sprzedałam 3 body przez gg :):):):):):)
no zobaczymy w piątek :) ale watpie bo już mi sie nie zdaje :) ale powiedziałam że zrobie to zrobie :):):)
kurcze już prawie 11 a ja jeszcze nic nie zrobiłam :( wstyd

reklama
Mój cień mnie prześladuje. Ale śmieszna jest. Zapytałam czy idzie ze mną nastawić pranie - bo uwielbia wkładać do pralki - mówi "nie" no to że idę sama nastawić pranie a tu za mną biegnie cień "mama stój" :-D - jak łatwo ją podkusić do pomocy :-D

Balbinka - mój grzecznie zawsze czekał pod gabinetem - a jak się okazało w 6 tyg że słychać serduszko Karoli a ja go nie zawołałam to miał taki żal do mnie że szok - na kolejne wizyty wchodził ze mną do gabinetu :-D Ale słyszał na korytarzu bo mój doktorek na ustawiony bardzo głośno USG. :tak: Wszystkie wizyty w ciąży prócz pierwszej był ze mną w gabinecie. Teraz już nie chodzi ale podejrzewam ze jak tylko zobaczę dwie krechy to zacznie znowu chodzić :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sol, to mialaś pełno ludzi przy porodzie. Aj, przeszłaś troszkę podczas tego porodu. Ale dobrze, że wszystko ok i że masz Karolcię :-):-) Fajnie tak jak dzieci chcą czasem pomagać, a Ty jak piszesz, że Twoja mała tup, tup za Tobą... ;-);-);-);-) Sol, mi właśnie gin mowiła, że mogę od razu po odstawieniu zaczać staranka i tak też zrobimy. Już się doczekać nie mogę. Fajnie, że macie wsparcie w rodzinie. I finansowo i w ogóle. To jest duży plus. Ja w domu mam dwoje malych dzieci. Jedno kilkumiesięczne a drugie kilkuletnie ale czasem tak marze o tym, aby mieć swoje normalnie szok jak mnie wzięło :)))
Maryla, ja tylko narazie tak jadę się zbadać do gina. :-):-) I zadać parę pytanek. A Tobie może już się udalo. Eh, ja to widze mam taką chęć jak Ty :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Wczoraj Mój miał mnie doslownie dość :-D:-D:-D
Mama, mój już załatwil to co chciał, teraz poszedł na sesyję do dowodu osobistego, a ja mam parę chwil dla siebie :-):-):-)

Chcę bobasa :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Pysia - to zgwałć męża :-D A Karola to cień straszny - ona długo nie posiedzi w innym pokoju jak może ze mną siedzieć, albo na rączkach :dry: a ciężki pieron już bo coś kole 16 kg waży chyba i ma 91 wzrostu. Ja już nie mam siły jej nosić ale to taka przylepa :-) A pomaga we wszystkim - nastawić pranie, rozwiesić pranie, zdjąć pranie, wyciera kurze, myje ściany jak pomaluje je kredą, wyciera podłogi po zabawia bańkami i w kuchni pomagać chce bardzo :tak:

Sol, to jeszcze nie mąż :-D:-D Będzie nim za pare miesięcy. Trzy z groszami :-):-) hie hie
Ale fajnie mieć taką niunię. Aż zazdroszczę :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Juz sama sobie wyobrażam jakie to musi być slodkie jak taka niuńka lgnie do Mamy ;-);-);-) No i zaraz po ślubie zaczynamy staranka, a jutro się dopytam o kwas foliowy, bo wypadałoby zaczać brać ;-);-) i się zbadam ładnie, pięknie. Dobrze, że mój jedzie ze mną do gina, bo masakra jakbym jechała autobusem. Do pracy bym chyba nie zdążyła, a autkiem to myk, myk :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witam.
Ja się pokłóciłam z chłopem:-( a mieliśmy szaleć i nici z tego..... poza tym jest na mnie tak wkurzony że nawet sie nie odzywa.

witam nowe dziewczęta;-)

pysia: no chęci to my mamy :):):)

fiolka: może mu przejdzie do wieczora i będziecie się godzić :);-)

kurcze ale bym sobie zjadła pasztecika z barszczykiem mmmmmmmm rozmazyłam się :):):):)

Witam,
Nie było mnie dawno na forum, nie mam jak doczytać co naskrobałyście przez ten czas. Ostatnio mam mało czasu na siedzenie w sieci.
Jakoś tak jest , że na chwilkę przybędę i się przywitam, życzę wszystkim miłego dnia i muszę uciekać. Ale jak tylko mam możliwość to chociaż na krókie dzień dobry wpadnę na BB. Pozdrawiam was kobiety gorąco, nie zapomnijcie o mnie pomimo małego udzielania się przeze mnie ostatnio... :):)

reklama
Margolcia to super ze o nas pamiętasz i choc na chwilkę do nas wpadasz :)
balbinka to dziwne nie wiem czemu tak się stało :( moze sprubuj raz jeszcze

sol: kurcze ja jakoś mało utalentowana chyba jestem bo nie umiem dodać produktu:(:( opisałam dodałam zdjęcie tzn wybrałam przeglądaj i nie ma nigdzie przycisku zatwierdź czy coś (dodam że już zmniejszyłam zdjęcie) i nie moge zaakceptować tego produktu - ja chyba jakaś slepa jestem :( czy coś :( sprubuje raz jeszcze :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry