reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
balbinka chetnie zobacze jak wygladaja. my teraz zastanawiamy sie nad kupnem jakiegos psa ale jeszcze nie wiemy jakiego. napewno musi byc spokojny

reklama
sol: tak myslałam ale jak napisałaś to ja jeszcze nie widziałam że mam wiadomość i zbaraniałam :):)

balbinka: mojemu męzowi podobają się bardzo amstafy :) mi w sumie też ale mamy już jednego psa w domu i jeden mi starczy

hello!!!!!!!!!!!wpadałam do Was,ale nie wiem na jak długo.z uchem Ali cisza,mam nadzieję,że sie nie odezwie:tak:
jeszcze raz dzięki za gratulacje:tak::-D.starałam się coś Was poczytać,ale przy Ali za duzo się nie da.
dobrze,że mama05 przekazywała co u Was i odwrotnie:tak:.za to zdjęcia zobaczyłam:
wiola słodka ta Twoja Iwonka,nika Twoja Patka też super dziewczynka:tak:,mama05 naprawdę fajną parkę masz,Zuza cała Ty:tak:.fiolka fajna z Was para:tak:.wogóle to super laski jesteście:tak::-).mama05 bardzo ładnie Ci w ciemnych włosach i mąż przystojniacha.pewnie się uśmiejesz,ale wydaje mi się ,że jest podobny do mojego i też ma prawie 190 cm,a ja 160,he he:-D :tak:.jak czas mi pozwoli to wkleje też swoje zdjęcia.

witam nowe staraczki:-):tak:

balbinka chetnie zobacze jak wygladaja. my teraz zastanawiamy sie nad kupnem jakiegos psa ale jeszcze nie wiemy jakiego. napewno musi byc spokojny
wiola kup yorka;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
bibinka jak bylo u rodzicow? nie no york odpada, chcialabym jakiegos duzego psa .tym bardziej ze bedziemy mieszkac na wsi wiec bezdie mial buzo miejsca do biegania

Nie mogłam się oprzeć - mała Maja i nasza najstarsza "córunia" ;)

63955092.jpg

11350312.jpg

28794778.jpg

i kilka jeszcze ;)

83607285.jpg

51720430.jpg

28116898.jpg

40591863.jpg

Wiolka, amstaffy to teriery i maja olbrzymi temperament. Rhodesian Ridgebacki to duże psy, spokojne, rodzinne :)

Balbinka ładne pieski.ja osobiście wolę inne rasy,ale każdy ma swój gust:tak::-)

a to my:-)
poogladacie sobie,jak wrócicie;)

Załączniki

• Ala wakacje 2009 0&.jpg
    Ala wakacje 2009 0&.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 40
  • zoo 021..jpg
    zoo 021..jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 41
  • Ala XII'09 005..jpg
    Ala XII'09 005..jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 42
dzięki bibinka :)
No tak, jest kilkaset ras i tyle samo gustów ;) małe, duże, włochate, krótkowłose, użytkowe, kanapowce etc. Ja amstaffy uwielbiam pod każdym względem - wygląd, charakter, temperament. Razem z M prowadzimy energiczny tryb życia i amstaff do nas pasuje. Męczyłby się zamknięty w 4 ścianach, krótkich spacerach itp. Dobierając rasę trzeba się kierować nie tylko wygladem, ale przede wszystkim charakterem, temperamentem. No i rasowy, żeby miec pewność co do jego cech psycho-fizycznych, a nie pseudo np. labradora, który później nie wiadomo dlaczego warczy na domowników etc.
a nasze psiaki można tutaj podejrzeć ;) TABOO- domowa hodowla American Staffordshire Terrier

bibinka cudne zdjęcia!!! :-) Córcię masz piękną!
Ja też chcę :-(

balbinka - to ja mam właśnie nianię z monitorem oddechu i już raz był w naprawie bo zadziałał z 15-minutowym opóźnieniem. Ale po naprawie działa ok. Mam nadzieję że i przy drugim się sprawdzi i że nie będę musiała przechodzić przez te same nerwy co wtedy. A naprawa trwała ponad 2 tygodnie. Super psiaki ale mam uraz do amstafów niestety i nikt mnie nie przekona że to są spokojne i łagodne jak baranki psiaczki. Bo nawet najspokojniejszy pies może ugryźć lub się rzucić na kogoś - nie ważne w jakiej rodzinie był wychowywany :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry