reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KASIA- pewnie,ze latwiej jest jak sie z kims czeka:tak:my tu sie wspieramy jak mozemy,ja wlasnie jestem na etapie czekania do piatku jak widac na moim suwaczku i testuje-no zobaczymy:tak:BIBINKA- POPROSIMY O NOWY CIĄŻOWY SUWACZEK:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
ja tak nie miala, Iwonka byla planowanym dzieckiem ale nie spodziewalam sie ze za pierwszym razem zajde w ciaze... bylam w wielkim szoku jak @nie przyszla a zawsze mialam regolarnie co do dnia i godziny nawet.mam nadzieje ze tym razem tez uda mi sie za pierwszym razem zajsc w ciaze. ni i kochane wam tez zycze zeby jak najwczesniej pojawily sie fasolki

mama05 no to jestem ciekawa Twojego testu,oczywiście nie wspomne że życzę zeby był pozytywny :) widze ze to będzie juz Twój trzeci szkrab :) i bardzo fajnie bo niewielkie różnice wiekowe są. Ja i tak uwaam ze za długo czekałam,no ale cóż chciałam chociaż zrobic staz.

Wiolka a Ty kiedy planujesz staranka?

marylka jak ty mlodziutko wygladasz a jak buzke masz milutka:-)doszlam do wniosku ze na naszym watkuzebraly sie same najladniejsze dziewczyny, tylko ja tu nie pasze jakos:baffled:

kasia ja tak planuje za pol roku zaczac staranka ale jak z tym wyjdzie to czas pokaze:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mam nadzieje że niedługo mi przejdzie bo teraz niby mnie nie boli ale jakoś tak dziwnie no sama nie wiem jak narazie to sie zniechęcam do tabsów i jak @ przyjdzie to chyba wezme 2 opakowania pod rząd i trzeciego nie biorę , no ale dość już marudzenia
faktycznie mama05 i bibinka macie podobnych mężów ale jajka :) a jakby się jeszcze okazało że mama05 też w ciąży :):) hihihi
kochane trzymajcie jutro za mnie kciuki bo musze uzbierać kasiory na fakture :)

Kasia, kurcze ile ja bym dała żeby sie dowiedzieć, że jestem w ciązy zupełnie jej nie oczekując ;) Zamiast kilku(nastu) testów robionych miesiąc w miesiąc ;) Czasami jak leżę do góry brzuchem to sie zastanawiam jaka będzie rzeczywista moja reakcja na ciążę - śmiech, płacz, pisk :) hehehe na pewno na jednym teście sie nie zakończy, biegiem na betę, później usg i pewnie jeszcze kilka razy teścik hehe ;)
Układam sobie tez w główce taki obraz jak informuję mojego M, że będzie tatusiem (koniecznie muszę mieć aparat i zrobić mu wtedy zdjęcie ;) )
Dobra, M jest na gg. Uhhhh jak ja za nim tęsknię (moja zblizająca sie owulacja też ;) )

Wiolka a kopa Ty niechcesz czasem zarobić??? bo mi się coś zdaje że chcesz :) kobieto ty super wyglądasz a takie ciało jak Ty masz po ciąży to ja moge tylko pomażyć ( a przypominam że jestem przed) więc nie marudź bo jak najbardziej pasujesz do tych wszystkich piszących tu piękności , każda ma jakieś ale do siebie ja brzuch i odstające uszy ale każdy też ma coś super :) i na tym się skupiajmy;-)

Balbinka wiesz na tym naszym wątku to cuda się normalnie dzieją zobacz na mame05 ona miała torbiela i tak trzymałyśmy kciuki że torbiel znikł a na następnej wizycie pokazał sie pęcherzyk a wczesniej kiepsko z nimi było, ja mam marny dzień w parcy asz tu bibinka przychodzi i mówi że jest w ciąży a ja kilka sekun puźniej sprzedaje wózek :) więc wierze szczeze i bardzo mocno trzymam kciuki żebyś już niedługo mogła biegać po bete i robić 5 testów z 2 krechami i robić zdjęcie swojemu wierze że tak będzie i mocno trzymam kciukasy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
marylka to choc:-)jak bedziesz brala tylko dwa opakowania to jeszcze wczesniej zaczniecie starania, super:-)
kurde kazdy gdzies na wakacje jezdzi a ja juz 3 rok z rzedu lato w deszczowej Irlandii spedzilam, chociaz nie moge nazekac bo w tamte wakacje nawet sie opalilam no i u rodzicow w anglii bylam wiec nie tak zle.
w te wakacje M juz mnie wysyla na dwa tyg do rodzicoe z Iwusia bo stwierdzil ze w tym zcase zacznie przy samochodzie grzebac a ja bym sie wkurzala jakbym wiedziala ile na to wydaje

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry