reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama, maryla - dołączam się do skopania Wioli tyłka :-p

maryla masz prv :-D

nika - a żebyś wiedziała ze poszaleję :-D:-D:-D

A ja się wstydzę wkleić zdjęcia swojego. Maryla wie jak wyglądam i potwierdzi że strasznie :-p Mogę wkleić Karolę - ona zawsze świetnie wychodzi na zdjęciach :tak:

Wstydzę się :-p
Nie jestem fotogeniczna :tak:
Nie mam aktualnego zdjęcia :-D
A ja co miesiąc zmieniam fryz od długich za łopatkę po prawie jeżyka :-p
Plecy mnie bolą, chyba się wcześniej położę :-D

WIOLKA- widzisz,nie masz wyjscia musisz zaakceptowac,ze laska jestes;)))A POCZEKAJCIE AZ BEDZIEMY Z CIAZY BO W SRODKOWYM TRYMESTRZE WYGLADA SIE KWITNACO-WTEDY TO BEDZIEMY LASKI!!!!!!!!!

Witam was dziewczyny:)
Wpadłam tylko na chwilę się z wami przywitać i napisać że o was ciągle pamiętam ale ostatnio czasu na bb brak zawsze gdzieś biegam a to zakupy albo odwiedziny więc wybaczcie...:)
Gorące pozdrowienia dla was:)
Buźka

Wstydzę się :-p
Nie jestem fotogeniczna :tak:
Nie mam aktualnego zdjęcia :-D
A ja co miesiąc zmieniam fryz od długich za łopatkę po prawie jeżyka :-p
Plecy mnie bolą, chyba się wcześniej położę :-D
SOL-:-D:-D:-D:-D:-Dale sie usmialam:tak::tak:wszystkie tlumaczenia przyjete a teraz.... DAWAJ FOTKE!!!:-):-)

AGNIESZKA- witaj,dobrze,ze znalazlas czas choc na chwile:))mamy nadzieje,zee wypoczywasz i zadowolona jestes z wyprawy i z pogody u nas:))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
korzystam z chwili,bo zaraz mąż chce na neta wejść:tak:.
no wiolce to się taki kop należy jak stąd do irlandii:-D:-D.wszystkie super laski jesteśmy i tyle:tak::-).marylka jakie fajne fotki wkleiła,faktycznie,to jak leżysz takie sexi,ho ho:tak::-).
sol jak się przełamiesz to wklejaj,z pewnością fajna z Ciebie kobitka:tak:.ja tez mam łoże 160 i nie wyobrażam sobie mniejszego,może nawet kiedyś 180 kupimy:szok:.mąż się śmieje,że musi mnie w łóżku grabiami szukać:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry